Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jedna z věcí, které mi vrtají hlavou: Kdyby dinosauři nevymřeli (prý před 65 mil. lety) a zůstali by vládci planety, založili by EU?

0 0
možnosti
Foto

1. Evropské hodnoty nejsou pomýlené konstrukce. Svoboda, rovnost před zákonem, ochrana soukromého majetku a solidarita jsou naše od Portugalska po Don.

2. S informacemi je problém v tom, že lidé s nimi neumějí pracovat. Kdyby denně vycházel žebříček, kolik lidí u nás zemřelo na jakou nemoc, lidé by v panice vzali útokem preventivní pracoviště kvůli tlustému střevu, kardiovaskulárním chorobám nebo mozkovým příhodám.

3. Aby Evropská unie mohla řádně fungovat, nesměli by jí národní politici neustále házet klacky pod nohy a chovat se jak indiánští náčelníci, zneužívající hloupeé stádo svých voličů.

4. Jourová je tam sice za občany Česka, ale ne kvůli tomu, aby zajistila občanům Česka nějakou protekci.

1 2
možnosti
MS

M76a21r59c76e66l 19S51u81p

18. 6. 2020 20:33

Paní Jourová bude jako komisařka EU pobírat velmi tučnou rentu až do konce svého života. Tato renta je podmíněna dodržením morálního kodexu komisaře EU. Mimo jiné je v tomto kodexu zakotveno, že se zdrží všech komentářů a jiných iniciativ, které by nějakým způsobem mohly poškodit obraz EU. Velice opatrně musí vážit slov, které by povzbuzovalli národní cítění. Není v žádném případě možné, aby hájila jakékoliv české zájmy. Prostě kope už za tým, který se jmenuje EU.

Mnohým tato skutečnost vůbec nedochází a očekávájí, že když je z Česka, tak by mohla ty české zájmy hájit. Je to však hrozný nesmysl.

Je to podobné, jako by občané města Kolín chtěli prosadit své zájmy přes prezidenta Miloše Zemana, protože v minulosti byl s Kolínem spřízněn.

Neodvolatelní komisaři EU, se právem cítí, jako bohové na svém Olympu.Jsou již v jiné dimenzi a úplně jiném časoprostoru. Tuto roli přijímají s velkou chutí a oddaností. EU pro ně není jenom nějaký chlebodárce (i když velmi štědrý), ale je to pro ně i modla a smysl jejich života, za který již aktivně bojují.

Chtěl bych ještě připomenout, že Evropský parlament může pouze projednávat zákony, které mu připraví Evropská komise. Může sice Evropskou komisi poprosit, aby se nějakým tématem zabývala, ale ta jeho prosbě nemusí vyhovět.

4 0
možnosti
VB

Ještě něco. Je paradoxní, že právě nuzáci jsou voliči oligarchy Andreje nebo jsou odpůrci Unie, která jim dává větší šanci na prosperitu.

.Bohatí lidé Unii ani z ní vyplývající prosperitu určitě nepotřebují. Po rozbitých silnicích budou jezdit v terénním SUV. Bezpečnost jim zajistí bodyguardi, ocelová brána a vysoká zeď kolem vily opatřená ostnatým drátem, případně útěk do Monaka. Zdravotní péči si koupí za peníze, na prosazení svých práv (zájmů) si najmou advokáty a přes hranice se dopraví soukromým tryskáčem, kdy případné výjezdní povolení, víza atd. zajistil tajemník. To poznamenávám například v souvislosti s Ivo Valentem, hazardním magnátem, spolumajitelem Parlamentních listů, občanem státu Monako, který vystupuje jako odpůrce členství v Evropské unii.

Nás dolních 10 milionů potřebuje Unii kvůli udržení práce, volnému cestování.

https://vilembarak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=667033

5 6
možnosti
Foto

Vážený pane Baráku, ten můj příspěvek vás musel asi neskutečně vytočit, když tady v té diskuzi píšete taková slohová cvičení. A na závěr ještě přidáváte odkazy na nějaké vaše blogy. Mohu vás ujistit, že nemám čas ani chuť se na ty odkazy dívat. Čtu jenom to, co sám uznám za vhodné. Takže v mém případě jsou ty vaše odkazy úplně zbytečné. Já už pochopil, že jste eurohujer a já se nestydím za to, že jsem euroskeptik. A na rozdíl od vás nemám potřebu vás přesvědčit, abyste přijal mé euroskeptické vyznáni. I když by to bylo bohulibé řešení, kdybyste došel k poznání, že není jiné cesty k Bohu než skrze Ježíše Krista. Dovedu si představit, že tohle vás vytočí ještě víc než to, že jsem euroskeptik ;-D

6 2
možnosti

Vypadáte jako vzdělaný člověk. Nechápu, jak jste dospěl k názoru, že eurokomisaři, popř. místopředsedové Evropské komise mají hájit zájmy státu, ze kterého pocházejí.

1 2
možnosti
LH

Tím je řečeno vše! Nacistická EU uber Alles....

1 2
možnosti
MB

Pane Baránku R^ a samozřejmě karma.

4 1
možnosti
JK

J77i51r95k50a 61K50o29r77n

17. 6. 2020 11:57

Blábol, který jakoby vám diktoval do pera váš kámoš, estébák Hermánek....

1 5
možnosti
MB

Je zcela patrno, že vymývání mozků ze strany EU u Vás zafungovalo.

8 3
možnosti
PK

Výborně napsáno.Paní Jourová je ostuda našeho národa.

8 2
možnosti
Foto

I já vám děkuji. Pochvala potěší V

2 0
možnosti
  • Počet článků 248
  • Celková karma 20,57
  • Průměrná čtenost 1176x
Pokud svoboda něco znamená, znamená to "právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet" aneb co si myslíš o sobě ty, je mnohem důležitější, než to, co si o tobě myslí ostatní...

Seznam rubrik