Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU
Uživatel požádal o vymazání
4 3
možnosti
Foto

Juknul jsem do mobilu, ale nejsem si jist jestli to reakce na můj příspěvek nebo na nějaký komentář. Pokud na mne, tak té vaší reakci nerozumím

4 0
možnosti
MV

... nebo jen obyčejně přemýšlejte.

3 2
možnosti
BG

Vždycky, když někdo jede vlakem po 20 až 30 letech, tak úžasnou shodou náhod narazí na zpožděný vlak nebo jinou negativní zkušenost. ;-D

Jezdím vlakem už od základní školy, tedy nějakých 22 let a musím říct, že se železniční doprava zkvalitnila. Teď je to ale horší kvůli mnoha výlukám. Infrastruktura má nějakou životnost a vzhledem k tomu, že se do ní investovalo velice málo, tak se v jeden časový okamžik rozpadá více úseků zároveň.

Já jsem extrémně líný člověk, takže pro mě je prostě pohodlnější sednout si do vlaku a pracovat v něm. Auto ani mít nechci, protože mě nebaví přemýšlet, kde ve své čtvrti zaparkujeme. Za posledních 6 let na své pravidelné trase jsem výpadek Wi-Fi zažil snad jen jednou a to jen u RegioJetu. Měl jsem takovou slabou chvilku, kdy jsem si říkal, že bych snad jel autobusem, kdy je jízda o půl hodiny kratší. Jenže pak si vzpomenu, kolik je v autobusu místa a už vůbec nemluvím o tom, že otevřít si notebook a něco narýsovat je téměř nemožné.

2 0
možnosti
Foto

Jak jste prosím přišel na to, že jsem jel vlakem po dvaceti nebo třiceti letech? Já jsem naopak 30 let jezdil vlakem do zaměstnání denně takže vím o čem mluvím a píšu. Těch negativních zkušeností s ČD jsem za ta léta měl mnohem mnohem víc než těch pozitivních. Když teď jedu jednou nebo dvakrát za měsíc vlakem do Prahy, tak vždy to má zpoždění z důvody výluky. Někdy větší někdy menší. A věřte mi, že nefunkční wifi je to poslední co mi včera nelíbilo

5 0
možnosti
Foto

Skvělý článek. Víte proč? Protože se zabýváte sám sebou, nikoho jiného neposuzujete. Už se mi zajídá ta řevnivost tady. A nejezdit autem? Já jezdím dále, ale úsporněji, když vidím ty ceny za benzín. A jezdit vlakem je prima, je to levnější, zábavnější a člověk může odpovědnost za bezpečnost přehodit na někoho jiného.

10 0
možnosti
Foto

V dnešní době je jednoznačně výhodnější jet do Prahy vlakem než autem. Je to rychlejší i levnější, ale na golf se vlakem jezdit nedá. Nicméně autu stejně dávám přednost všude, protože mne řízení auta baví a za volantem relaxuji. Ceny benzínu a všeho ostatního neřeším. Celý život žiji tak, že své výdaje koriguji podle svých příjmů a holt budu to tak dělat až do smrti. Život na dluh je mi proti srsti.

7 0
možnosti

Po přečtení vašeho článku jsem si vzpomněl na jednu příhodu z dob druhé světové války, která se odehrála ve Velké Británii. V rozhlase tam vyhlásili, že správní vlastenci se koupou ve vaně jen v 15 cm vody. Víte co se, stalo druhý den? Byla vyprodána všechna pravítka.

5 0
možnosti
JL

Hlavně aby se nám sem nepřesunula válečná sauna, to by nám trošku horko.

1 0
možnosti
Foto

Tyhle myšlenky se snažím vytěsňovat, ale ne vždy se mi to daří...

0 0
možnosti
Foto

Sbírám odvahu k cestě vlakem do Prahy, protože se mi nechce naší stověžatou krasavicí jezdit v tlačenicích rychlostí chůze. Někde u Mezna je výluka na 30 km a tak cesta bude o to zajímavější. Dostal jsem dva vouchery na nákup v Golfart s platností do konce dubna a v tomhle obchodě se nedají uplatnit při nákupu po netu. Musí vouchery dostat do ruky.

1 0
možnosti
Foto

Budou nějaké nové hole? ;-)

0 0
možnosti
JT

R^ tak si říkám kolik je mezi aktivisty (mdlého rozumu) skutečně odolných lidských bytostí, kterým zima až tak nevadí, protože se pravidelně otužují, kterým nevadí chodit pěšky či jezdit na kole a kteří si něco pěstují na zahrádce. Vlakem se také rád svezu. Z Benátek je to komplikovanější, ale už nám k nádraží v Lysé jede bus i o víkendu a chatu máme asi 300 m od nádraží a podle tamních vlaků si řídím svůj čas:-)

2 0
možnosti
EH

Blogů s důvody, proč je třeba jezdit autem, protože MHD stojí za prd, by se dalo napsat stohy. :-)

Vesměs to jsou výmluvy kvůli lenosti, ale šetřit kvůli podpory Ruska je taky blbost. Rusové utáhnou opasky, na Ukrajině se nic nezmění, jenom my se budeme mít hůře.

Trestat sankcemi občany, kteří jsou zvyklí na bídu, je jako sebrat sockám dotace na elektroauto.

6 1
možnosti

Tak šetřit kvůli "podpory Ruska" je skutečně blbost.:-)

2 0
možnosti
IB

I91v44o 77B65o37u41š95e

20. 4. 2022 9:22

Nepřijdete si jako frfňa?

7 3
možnosti
  • Počet článků 248
  • Celková karma 20,57
  • Průměrná čtenost 1176x
Pokud svoboda něco znamená, znamená to "právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet" aneb co si myslíš o sobě ty, je mnohem důležitější, než to, co si o tobě myslí ostatní...

Seznam rubrik