Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To si toho asi moc nepamatujete, protože ty nápisy po Praze zněly - Nechte zpívat Mišíka, nikoli Nechte Mišíka zpívat...;-D

1 0
možnosti
Foto

Pane autore, není nic snazšího, než najmout sál, nechat vytisknout vstupenky a plakáty a Nohavica může zpívat jak chce dlouho.

Jenže - ono je jednodušší remcat, než něco udělat. Rv

1 0
možnosti
PN

Koukám že jste za drobné nepřesnosti docela peskován. Od lidí kteří ještě nedávnou kritizovali vše i za cenu vytrhávání kontextu a drobných nepřesností tak, aby to vyhovovalo jejich kritice.

1 0
možnosti
VH

Nechte ukrajinské děti doma!!!! Nohavica zpívat může, ale snad bude mít připnutou ten slavnej metál.... když o něčem zpívá a chová se jinak, je to pro otrlého posluchače.Rv

4 4
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
8 2
možnosti
TP

Někdo Nohavicovi zakazuje zpívat? Nebo se jenom někdo rozhodl, že on pořádat koncert nebude a když chce někdo jiný, ať si ho uspořádá? Ani s Chelsea nemáte pravdu. Už to, z jakých peněz byla vybudována, je nehezké. Abramovič sice řekl, že zisk z prodeje věnuje na Ukrajinu, ale! Opravdu to udělá? Zkušenosti mi napovídají něco jiného. Své jachty a letadlo schovává, jak jenom může, takže to s čestností zrovna nepřehání. Chelsea ma být prodána pod kontrolou, likvidace asi v plánu není. A Nohavicovi může uspořádat koncert, kdo bude chtít. Klidně i vy, když se rozhodnete.

5 6
možnosti
JM

J55a88n 92M49a17r59e29k

17. 3. 2022 19:19

Jirko, že ti administrátoři smazaji to Č......k, tomu se nedivím. Asi to považovali za příliš proruské vyložili si to jako propagaci CCCP filmu Čuk a geK

Ale ted vážně. Nohavica? Já ani naštěstí nevím kdo to je, vůbec mi zo nevadí a nezajímá. Jedno ale vím: V Česku každému jiný metr. Takový Kája Gottů zpíval Brežněvovi u nohou, podepsal antichartu a bláhový lid český ho i dnes považuje za božského. Hlas měl krásný...neoddiskutovatelný fakt, leč naprosto nic božského na něm nenalézám.

Omlouvám se uvědomuji si. že blog je o Nohavicovi, ne o Gottovi.

11 1
možnosti
Foto

Když nevíte, kdo to je, tak proč to komentujete? 8-o

2 11
možnosti

On je podstatný rozdíl mezi tím, jestli zakazuje zpívat režim, nebo jestli se soukromá firma rozhodne, že někomu neposkytne platformu k veřejné produkci, a je zcela jedno, jestli je to kvůli Putinovi, rasismu, nebo proto, že umělec je fandou jiného fotbalového klubu, než šéf firmy.:-)

5 3
možnosti
Foto

Městské zastupitelstvo je soukromá firma? Možná někde ano

12 1
možnosti
LS

Hystericky nesmysl.

Každý má možnost uspořádat Nohavicuv koncert aniž by mu někdo něco zakazoval.

A každý má možnost takový koncert zrušit.

Vy to demagogicky vyhrocujete.

14 3
možnosti
Foto

Děkuji za váš věcný komentář

1 0
možnosti
RK

On Nohavica nemůže zpívat? Pan autor si plete Čechy s Ruskem. Jistě se najde jiné místo, kde bude vítán. Akorát ty texty mu nejde věřit.

6 4
možnosti
  • Počet článků 246
  • Celková karma 19,65
  • Průměrná čtenost 1281x
Pokud svoboda něco znamená, znamená to "právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet" aneb co si myslíš o sobě ty, je mnohem důležitější, než to, co si o tobě myslí ostatní...

Seznam rubrik