Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Já si kladu otázku, proč zápas s Faerskými ostrovy, co nám může přinést, to jsme klesli už tak hluboko? A hattrick proti nim bych nebral moc vážně.

0 0
možnosti
Foto

To je legimtimní otázka a odpovědět se dá na ni různými způsoby. Vzhledem k tomu, co předvedl FAČR, když termínově naplánoval reprezentační zápasy současně se zápasy MOL Cupu, tak dostali příležitost hráči, kteří by se normálně do repre nedostali. No a někteří si toho i váží, že mohou reprezentovat. A třeba ten Chytil chytil příležitost za pačesy. Na jaře už bude hrát za Slávii a když bude takhle pokračovat, tak ho sešívaní prodají s velkým ziskem třeba do Německa nebo do Anglie

0 0
možnosti
Foto

Korupce ve fotbalu mne před lety od sledování zápasů naprosto odradila. A když jsem se podíval na dokument o FIFA, tak jsem končil s podobným pocitem jako vy - je to ještě horší, než mne vůbec kdy napadlo.

1 0
možnosti

Korupce je všude, nejen ve fotbale. Je jiná než za socialismu, určitě větší. Ale bohužel lepší model společnosti nemáme.

1 0
možnosti

J26i60ř57í 31M26l40s

16. 11. 2022 20:17

MS v Kataru samozřejmě v České televizi poběží.

1 0
možnosti
Foto

Díky za upřesnění. Máte samozřejmě pravdu. Oni si to nějak mezi sebou rozdělili. Asi 2/3 na ČT a 1/3 na Nově. Kolik zápasů ve skupinách budu sledovat nevím, ale semifinále a finále si určitě utéct nenechám.

1 0
možnosti
  • Počet článků 247
  • Celková karma 20,46
  • Průměrná čtenost 1276x
Pokud svoboda něco znamená, znamená to "právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet" aneb co si myslíš o sobě ty, je mnohem důležitější, než to, co si o tobě myslí ostatní...

Seznam rubrik