Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Z dosud povolené tisícovky od 18. února na polovinu kapacity, od března naplno. Ještě to sice vláda neposvětila, ale zásadní dohoda mezi sportem a státem ve čtvrtek skutečně vznikla. Fanoušci se velmi pravděpodobně vrátí na tribuny v maximálním možném počtu.

0 0
možnosti
Foto

Řeknu to natvrdo; 1000 lidí na fotbale je p.č.v.na a jděte soudruzi do p...Le ;-€

1 0
možnosti
JV

Vy jste hlavně opomněl napsat základní nesmysl Válkových "logických a rozumných" opatření. V hospodách, restauracích, v barech a na diskotékách můžou být nahemováni lidi bez očkování a bez roušek, zatímco na venkovním velkém stadionu nemůže být víc, jak tisíc lidí. Tohle vám logicky nevysvětlí ani Jandová s Růžkem.

2 0
možnosti
Foto

To jste si pospíšil. :-) A co oči, dobrý? :-/

0 1
možnosti
MM

Prostudoval a pochopil jste tu novelu? :-/.

5 0
možnosti
JF

Novela pandemického zákona včetně důvodové zprávy čítá 33 stran náročného odborného textu. Tak si říkám, kolik z "vlastenců", kteří ve své mateřštině pomalu nedají dohromady větu bez chyby, si ten text četlo a pochopilo, když proti novele tak intenzivně protestují. A kolik z nich jen oddaně naslouchá chcíplému psovi a dezinformátorům předříkávajícím přes FB různé bludy, aby z "vlastenců" dostali poslední peníze, které z nich za půjčky typu "nemáte na nový televizor, my vám na něj půjčíme" ještě nevytáhl exekutor.

Jinými slovy... Kdyby se jich někdo zeptal, ať uvedou konkrétní pasáže novely, které se jim nelíbí a proti kterým tak intenzivně protestují, nebudou mít tito "vlastenci" se "selským rozumem" ani to nejmenší tušení.

7 0
možnosti
JN

Ještě, že existuje ctrl-C, ctrl-v. A můžete to všude házet.

0 2
možnosti
JP

Jirko, četl jsi ten novelizovaný pandemický zákon nebo jenom papouškuješ Pitomia? Netušil jsem, že vášeň k fotbalové Slavii může být až tak horoucí, že když fandové ji nemohou stoprocentně ukájet přímo v aréně, berou to jako útlak celonárodního rozměru.

6 1
možnosti
Foto

Jak jsem psal... Nejsem voličem ANO a pro upřesnění ani voličem SPD. Nicméně s mnohými názory Tomia souhlasím bez ohledu na to, že jsem toho názoru, že ta jeho SPD je výnosný podnikatelský projekt. No a co se týče Slavie by mne zajímaly věcné námitky co se ti na té výzvě nelíbí. Odbor přátel Slavie bojuje za fanoušky všech klubů potažmo za sportovce. Nikdo nechce hrát před prázdnými tribunami. Jenom tady to je politikům a nesportovcům jedno. Bohužel na covid umírají většinou ti co žijí nezdravě a sport je jim šumafuk

0 0
možnosti
Foto

Prohlášení hnutí Chcípl PES: "Poslanci vládní koalice v čele s Petrem Fialou schválili novelu protipandemického zákona. Je to první protiústavní zákon od roku 1989, který je namířen k omezování základních práv a svobod! Tímto krokem se Fialova vláda nesmazatelně zapsala mezi totalitní vlády z naší historie! Je to paradoxně právě ODS, která tento totalitní zákon protlačila. Každá totalita jednou skončí a tato zrada národa bude potrestána“

3 12
možnosti
OZ

Panebože to jsou idiotské kecy....zřejmě ti tydýtové nezažili totalitu. A psychopat Okamura mě dorazil tím, že prý jako jediný hájí svobodu a demokracii...tvl co to je?

11 0
možnosti
  • Počet článků 248
  • Celková karma 20,57
  • Průměrná čtenost 1176x
Pokud svoboda něco znamená, znamená to "právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet" aneb co si myslíš o sobě ty, je mnohem důležitější, než to, co si o tobě myslí ostatní...

Seznam rubrik