Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Když nastane v průběhu roku situace, že my Slávisté se budeme moci vrátit do ochozů Edenu (Sinobo Stadium), tak si nechám píchnout čínskou vakcínu stejně jako celý fotbalový i realizační tým ;-D

0 0
možnosti
Foto

Moje svoboda má hranice tam, kde se dotýká hranice bližního. A myslím, že nemám právo ohrožovat své bližním odmítáním takové drobnosti, ale velmi prospěšné drobnosti "for life", jako je očkování.

0 1
možnosti
JP

Co myslíte tím ohrožováním bližních? Nevím co by na experimentálních očkovacích látkách bylo "pro život".

1 0
možnosti
JM

J56a27n 73M50a62r93e83k

16. 2. 2021 15:59

Jirko, v otázce očkování jsem naprosto neutrální, ale nehrnu se do něho. Na konspirativní teorie mám trochu skeptický názor, leč jeden biblický verš mi při tom leží v hlavě. Přečti si v knize Zjevení 13, 16 a 17.

1 0
možnosti
Foto

Díky Honzo, určitě si to večer před spaním přečtu

0 0
možnosti
JL

Svobodu v rozhodování máte. To, že každé rozhodnutí s sebou nese důsledky také víte, tak o co jde?

1 0
možnosti
JR

J73a50n 64R27á93ž

16. 2. 2021 13:28

Očkování nemá s ohrožením svobody nebo s možnou diskriminací nic společného.

To, co jste napsal považuji za žvást. A to se k očkování stavím hodně rezervovaně.

1 3
možnosti
JP

Svoboda a její milovníci byli napadeni. Nemusíte mít pravdu, třeba bude svět za pár měsíců zas jak dřív? Na nějaké akci za svobodu vystoupila paní se žlutou hvězdou: neočkovaná. Prý se pražská židovská obec nějak ohradila, paní přišla o své místo ve státní správě.

Nejhorší na očkování mi příjde (kromě toho pokusu na lidech s nedokončenými stupni zkoušení vakcín), že je podobné na dnešní roušky. Není vůbec jasné, že zaočkovaní nemohou chytit nemoc a nebo ji šířit. Prostě další zbytečný příkaz proti svobodě, Čína je dnes nejsvobodnějším a nejpokrokovějším státem pro lidi?

0 0
možnosti
Foto

Po zlém....? Vy asi vůbec nevíte co je to zlo. Informace jimi pochopitelně nejsou....pokud skončite na JIPce a ventilátoru jste si to ochoten zaplatit ze svého? To je přece Vaše svoboda....

2 3
možnosti
MK

Zase ta mantra o placení ze svého. Proč?

Platím si zdravotní pojištění. Už jsem do něj nastrkal tolik peněz, že bych za ně mohl ležet na JIPce do konce života. Tak proč bych si měl něco platit?

4 0
možnosti
JS

Rozhodně máte právo na svůj názor. Ono to nebude tak horké a postupně to u nás vyšumí. Ale problém může nastat při cestování. Uvedu příklad. Pokud budete chtít navštívit Etiopii musíte mít očkování proti žluté zimnici a jinak vás tam nepustí. No a tak to může dopadnout s covidem.

6 0
možnosti
Foto

No do Etiopie se zrovna nechystám, ale rád bych svobodně cestoval po celé EU. A taky bych se chtěl vrátit do Edenu nebo jít do sauny či na točené pivo.

0 0
možnosti
RS

Také můžeme říct, že očkování nevyzkoušenou vakcínou ohrožuje mé zdraví a život, a proto se odmítám v souladu s krizovým zákonem očkovat. Viz

(4) Plnění povinností uvedených v odstavci 3 může fyzická osoba odmítnout, pokud by jejich plněním ohrozila život nebo zdraví vlastní nebo jiných osob anebo pokud jsou povinnosti jí ukládané v rozporu se zákonem.

3 0
možnosti
SL

Klid. Každý potřebný dokument či doklad se záhy objeví na trhu za přijatelnou cenu, stejně jako nyní negativní testy na covid. Chvíli to budou hospodští či ochranka stadiónu "kontrolovat" a po půl roce to už nikoho zajímat nebude.

2 0
možnosti
  • Počet článků 246
  • Celková karma 19,65
  • Průměrná čtenost 1281x
Pokud svoboda něco znamená, znamená to "právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet" aneb co si myslíš o sobě ty, je mnohem důležitější, než to, co si o tobě myslí ostatní...

Seznam rubrik