Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No, matematicky vzato to Trump má vyhrané - ačkoliv je to pro mnohé k nevíře.

Skutečně už záleží jen na tom, zda se prokáže nějaká manipulace s korespondenčními hlasy, protože tady se skutečně objevují určitá úskalí jejich zneužití.

:-):-):-)

0 0
možnosti

mala poznámka kdo koho volí ci nevoli je jeho věc - zamyslete se co je to demokracie a co totalita. Demokracie je respekt k názoru druhého napr. jeho volbe, totalita je vnucovani svého názoru jako jedinneho správného. Jistě pak tušíte ze to co se skrývá pod miliónem chvilek demokracie nemusí mít zcrla eventuelne s demokracií nic společného i kdyby těch chvilek byla miliarda. Protože demokracie je tak trochu spojíte veličina a mezi těmi miliardami chvilek demokracie by mohla být i nejska slabší chvilka ;-) nspr. ze nekdo spatne nekoho zvolil - no třeba moje malickost ... čtěte vhodné blogy tam se dozvíte víc ;-))

0 0
možnosti

To jsou jen bohapusté akademické řeči !!!

Sami u nás dobře víme co dělá tak zvaná Demagogická opozice, která se demokracií zaštiťuje.

;-D;-D;-D

0 0
možnosti

Stačí se podívat na města řízená demokraty.

Ulice plné bezdomovců, feťáků a nikdo s tím nic nedělá. Polici má zákaz to řešit, ulice plné jehel.

Kdo nevěří, Michal Šopor - Youtube

3 0
možnosti

Pokud vyhraje Biden, budou soudní tahanice o přepočítávání hlasů.

Pokud vyhraje Trump - budou hořet ulice, budou se rabovat obchody, budou demonstrace a násilí.

;-(;-(

5 0
možnosti
Foto

Bude muset nastoupit domobrana, když je policajti neochrání.

0 0
možnosti

Co předvádí ten sebestředný, komický kašpar Donald vidí celý svět.

Udivuje mě, kolik znalců ví jaká katastrofa by nastala zvolením Bidena. co něm ví, kolik jeho projevů slyšeli .jakou jeho vizi znají?

3 6
možnosti
Foto

Biden, kolektivista jak poleno, který slyší na postupné zavádění socialismu. Kam vede socialismus už víme. Viděli jsme to na příkladech v Sovětském Svazu, v Číně, a pak tu máme ještě národní socialismus, který se také šeredně projevil v nacistickém Německu.

4 1
možnosti

J33i57r46k12a 90K47o43r14n

2. 11. 2020 16:00

Rozhodně menší katastrofa, než když tam zůstane ten psychopat...

2 6
možnosti
Foto

Copak nevidíte, že Trump je naprostý magor? Kolik takových psychopatů má Amerika v ještě v zásobě? Hlavně, aby věřili v Boha.

3 8
možnosti
Foto

Asi je magor, ale pořád je to menší zlo, jak napsal jeden bloger.

2 0
možnosti

Já naopak doufám, že tak jak se Trump rychle zjevil, tak zase rychle zmizí v propadlišti dějin, poněvadž podobný klaun v této funkci v historii USA snad ještě nikdy nebyl.

Jiná věc je samozřejmě ta, proč nebyli demokraté schopni nominovat daleko schopnějšího kandidáta s šancí na vítězství než je Biden.

1 3
možnosti

Někde jsem včera četl, že někdo, kdo přesně předpověděl rozpad SSSR, upřesnil svou předpověď, že USA se rozpadnou ještě letos.

Uvidíme.

1 3
možnosti

lidi jako vy by to jistě uvítali

2 2
možnosti

Rv

Svobodu ztrácíme jednu za druhou proto, že jsme u nás od Listopadu pod polistopadovým, levičáckým vedením. Pohrdáme svobodnými, přirozenými vztahy a stavíme na lidské přechytralosti sociálního až socialistického inženýrství!

Také se zamýšlím nad volbami v USA. Nechápu, proč všude na světě volíme neschopné hlupáky do svého čela. Nevadí nám, že lžou, že námi pohrdají. Co se to stalo v posledních letech s člověkem? Ztratil Boha? A tím ztratil orientaci ve světě? Proč nepoznáme zloděje a darebáka? Nevím!

:-)

3 0
možnosti
Foto

Aha, tvrdíte tedy, že nejvíce svobody má pejsek na provázku.

0 2
možnosti
  • Počet článků 247
  • Celková karma 20,56
  • Průměrná čtenost 1276x
Pokud svoboda něco znamená, znamená to "právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet" aneb co si myslíš o sobě ty, je mnohem důležitější, než to, co si o tobě myslí ostatní...

Seznam rubrik