Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Mír za každou cenu určitě ne, agresor by za nějaký čas stejně pokračoval a další válka by byla ještě horší. Pokud vím, atomovými zbraněmi hrozí jen Rusko. Naopak Biden prohlásil, že v případě jejich použití proti Ukrajině je nepoužije.

1 0
možnosti
Foto

:-) Khakimozka raději nebrat. U nás stačil jeden, co stihl dvakrát zradit:-/

3 0
možnosti
Foto

Já bych brala generála Pattona, a to hned ve 45.:-)

5 0
možnosti
PN

P67e10t51r 36N46e66d18v10ě72d

28. 12. 2022 11:13

Ed Harris to zahrál pěkně. Jenže byť úmysly jeho postavy byly pochopitelné, pozval si k jejich provedení špatňáky a ke všemu to vzal za špatný konec. Vyhrožoval. Holt to uměl jen tak nějak po vojensku. Stejně jako určití lidé vyhrožovali, lidé jim uvěřili a výsledek vidíme v přímém přenosu. Mohl by být prezidentem člověk, profík ve svém oboru, ale v jiných věcech nezkušený, kterého by nová situace vybičovala k tomu nejlepšímu co v něm je? Cage alias Diviš? A nebo člověk starší, mnoha lidmi odsouzený, který ledacos provedl, ale soudit ho za to nemohli, aby nevyplavala další špína? Člověk který má dlouholeté zkušenosti a je ochotný i něco zničit, aby dosáhl svého? Stane se tedy hlavním strůjcem dobrého konce člověk, který není vizuelně Connerymu vůbec podobný a už vůbec neumí tak hezky mluvit? Nebude nakonec prezidentem ten, jež přihlížel třicet let a proti ničemu nekalému nevystoupil? Nemá tedy vlasy jako herec hrající ředitele FBI, či čeho vlastně? Možná jeho nepostup do finále bude jiné vyjádření vykloubeného ramene.

3 0
možnosti
Foto

Nejlepší komentář. DĚKUJI. R^V

1 0
možnosti
Foto

Pravda, volba gen. Hummela byla těžká a z jeho pohledu byl určitě v bezvýchodné situaci. Jenže zvolil únos a terorismus a to, myslím, od žádného z našich kandidátů nehrozí.

A pokud myslíte volbu z pohledu voličů, tak ti se, zcela nepochybně, tak vážně nad volbou nebudou zamýšlet a určitě nevezmou žádná rukojmí kvůli prosazení svého kandidáta. Nejspíš budou opět volit nesmyslné menší zlo, což je v podstatě i vaším ideálem.

1 0
možnosti
Foto

Díky moc za příspěvek k věci. Jste jedním z mála takže za mne R^

0 0
možnosti
Foto

Tak aby bylo diskutujícím jasno. Článek je prioritně o filmu Skála, o bombách, o prezidentských kandidátech a taky trochu o generálech. Až úplně na konci jsem vyjádřil svou obavu z roku 2023 s tím, že už zase přichází mráz z Kremlu i když teď největší mrazy panují v USA. A tady není po sněhu ani památky. Ještě že máme ten Golfský proud...

2 0
možnosti
Foto

Atomovkami hrozí jen Rusko.A to i nám.Nikdo jiný.Co s tím má společného Kyjev?Má se vzdát a nechat obsadit celou Ukrajinu Ruskem,aby takoví mírotvorci jako Vy byli spokojeni....

9 1
možnosti
Foto

Myslím si, že s názorem "špatný mír je lepší než válka" nejsem v menšině...

6 9
možnosti
JK

Jesli ještě teď před volbami na někoho něco nového praskne, půjde jen o puch, bez pevné podstaty. Nicméně snad už jsme po těch několika mnoha různých volbách a několika superkauzách a bombastických odhaleních dostatečně otrkaní, že už dobře víme, že tento smrádek se rozplyne hned první hodinu po volbách. S tím počítají vypouštěči i šiřitelé, neskákejme jim na lep.

5 0
možnosti
RK

Nikdo atomovkami nehartusí, kromě Kremlu. Takže proč do toho zase taháte Pentagon a Kyjev?

4 4
možnosti
Foto

Proč? Protože s teroristy se jedná. Ne že ne. Minimálně proto, aby se získal čas k jejich odzbrojení či likvidaci. A především proto, aby se ochránily životy civilistů. Jinak ten můj dnešní článek je prioritně o filmu Skála v kontextu s předvolební kampaní jednotlivých marketingových týmů. To je ale asi za horizontem vašeho chápaní ;-)

5 7
možnosti
  • Počet článků 247
  • Celková karma 20,25
  • Průměrná čtenost 1276x
Pokud svoboda něco znamená, znamená to "právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet" aneb co si myslíš o sobě ty, je mnohem důležitější, než to, co si o tobě myslí ostatní...

Seznam rubrik