Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DR

Tomu nevěřím, dle současných kritérií je přece USA náš vzor. :-(

0 0
možnosti
Foto

Demokracie vede inherentně k socialismu. USA jsou toho zářným příkladem. No a ze socialismu pak vyplývají různé totalitní praktiky.

2 0
možnosti
Foto

Vy jste je spočítal? To muselo dám dost práce! ;-D

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti
Foto

Tak dosud si můžu dovolit říkat skoro co chci (tady funguje autocenzura), psát co chci to nejde, protože za pár nevinných slov jsem si tu vysloužil už asi 25 dní klidu. No a Donald je jasnej, tam se není o čem bavit.

3 0
možnosti
OU
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 10
možnosti
JU

J25o57s30e47f 77U92l95m10a94n

28. 7. 2020 20:46

Za komunistů bylo vlastně taky všechno v pořádku, ne? Stačilo nejít proti proudu, v práci si odvést to svoje, o nic se nestarat, necpát se někam do zahraničí a když, tak max do Jugoslávie...Prostě...skoro ráj na Zemi a těch pár nedostatků byly jen detail...

15 1
možnosti
PC

Mám obavy, že se to netýká jen USA.

5 0
možnosti
JU

J57o53s95e42f 94U60l56m43a38n

28. 7. 2020 17:23

Já jsem nedávno četl prohlášení různých amerických národních firem (jako je třeba NASA) ohledně diverzity zaměstnanců...No a tak mi to nedalo a zkoušel jsem najít, jak na tom ty konkrétní firmy jsou. A skutečně...tyto firmy měly opravdu uvedeno, že zaměstnávají 12% černochů, což odpovídá jejich poměru ve společnosti. To je ale zvláštní náhoda...Na tom by nebylo vic špatného, pokud by takový stav nastal přirozeně...To je ale vysoce nepravděpodobné, vzhledem k tomu, že u černochů je "tah na branku" v případě základního i následného vzdělání úplně někde jinde (po zprůměrování samozřejmě, šikovných a inteligentních černochů je dost). Co to ale znamená? Znamená to, že firma potřebuje 10 nových zaměstnanců, udělá výběrové řízení a volí podle etnického klíče. To dále znamená, že někdo prostě doplatí na to, že je nesprávné rasy, prostě má chudák smůlu. I když nic nezanedbal, snažil se, bojoval, prostě ho nevezmou, protože mají nalajnováno, že zaměstnance jeho rasy už nepotřebují, protože by jim narušoval diverzifikační statistiky...A víte, co je na tom nejzábavnější? Že ti lidi mají ještě hřejivý pocit z toho, jak jsou spravedliví a jak udělali dobrou věc...Prostě - pitomci.

22 0
možnosti
Foto

Jedna velká tragikomedie s tragickými důsledky...

3 0
možnosti
JH

Výsledky uvedeného průzkumu také uvádějí, že nejsvobodněji se dnes v USA cítí levičáci...

Nikdy bych nečekal, že po zhroucení SSSR, se dočkám i rozpadu USA:-(

5 0
možnosti
  • Počet článků 246
  • Celková karma 21,58
  • Průměrná čtenost 1281x
Pokud svoboda něco znamená, znamená to "právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet" aneb co si myslíš o sobě ty, je mnohem důležitější, než to, co si o tobě myslí ostatní...

Seznam rubrik