JZ

Vzpomínám si, jak jistí jedinci jako Jaromír Petřík a spol. tady kdysi tepali hajlování u Ukrajinců. Mne by zajímalo, jestli jim hajlování vadí i u Filipa Turka? Obávám se však, že se odpovědi nedočkám.

JZ

Jestliže Filip Turek veřejně hajloval a psal sociální sítě zlatej tatíček Hitler, tak to není žádný konzervativec, ale nácek.

PK

I kdyby se měho jeho názory tisíckrát líbily, človek, který byl jednatelem firmy, která prodávala zappery a podobné šlendriány a propagovala léčbu ředěným bělidlem, je pro mě morálně naprosto nepřijatelný, protože musel moc dobře vědět, o co se jedná (a pokud ne, tak je to snad ještě horší).

PK

Takže podle reakce pana Beránka jsou podobné praktiky v pořádku. Sám se považuji za pravicově laděného (nikoli ale konzervativního, ono to podle mě nejde moc dohromady) a vždy mě překvapí, jak mají někteří takzvaní pravicoví konzervativci zcela pokřivené hodnoty.

KT

Dilema pravicového voliče?

Od příznivce KSČM to zní opravdu legračně...

Foto

Nejenom příznivec, Beránek je bývalý(?) komunista.

JM

J25i30ř20í 79M64l58s

6. 6. 2024 16:39

Všichni tu pořád řeší, zda je Turek nácek či ne.

Mně přijde mnohem horší (a právě tím by pro mne byl nevolitelný) jeho mnohaleté vlastnictví firmy, která okrádala zoufalé lidi. Nejen že prodával podvodný přístroj, který měl údajně léčit rakovinu. Na jeho eshopu se prodávaly i falešné léky proti rakovině.

Je-li toto pro pana Beránka malicherné, protože grýndýl a pod., pak se nelze divit, proč jsme jako národ tam, kde jsme. Když třetina lidí je schopna volit tisíckrát většího podvodníka, protože myslí na lidi...

Foto

Turka z debat stáhl Šlachta. Nebylo to pouze Turkovo rozhodnutí. Chtějí utišit emoce, ale spíše moc dobře ví, jakou čočku by Turek dostal za své kladné sklony k náckům. Chtějí zachránit co se dá. Můj názor je, že tento člověk přestává být volitelným.

MK

Nepřestává. On nikdy volitelný nebyl.

Foto

Mám pocit, že se někde objevily texty pana Turka či fotografie, kde má nějak blízko k hnutí, které zde bylo před cca 80 lety. Jistě, proti gustu žádný dišputát, ale opravdu Vám to nevadí?

LV

Vy a pravicový volič? Nononononooooo... Všimněte si, jak jsem tolerantní.

Foto

Vždy jsem byl pravicovým voličem. Volil jsem svého času ODS, volil jsem Svobodné a teď jsem jim chtěl dát hlas znovu, ale myslím si, že Turek má větší šanci se dostat do EP. A o tom to je. On tam nebude držet hubu a krok. Tedy pokud se tam dostane. Ale o tom rozhodnou voliči...

MK

Rozumná volba se od vás asi čekat nedala. Takže když svůj hlas takhle zahodíte tak je to lepší, než kdybyste volil nějakého škůdce.

DR

A kdo je ta rozumná volba, ať se poučím?

JP

Debaty nesleduji, ve volbě jasno nemám, ale vybírat budu přesně opačné ve všech bodech než Vy. Vede mne k tomu životní zkušenost 66 letého pracujícího důchodce - ne v úřadě, ale ve výrobě u soukromé firmy. Také jsem v médiích registroval novou hvězdu - Filipa Turka. Řadím ho mezi populisty pro méně informované - historicky bude patřit mezi ty, kteří bojovali za zachování klasické žárovky. Na snaze rozbíjet EU a podporovat tak Putina nic pravicového nevidím.

Foto

Souhlasím s vámi, že evropské volby nejsou o volbě pravice/levice. Nesouhlasím v tom, že Turek podporuje Putina. EU se musí změnit ve smyslu návratu ke kořenům.

  • Počet článků 251
  • Celková karma 25,43
  • Průměrná čtenost 1176x
Pokud svoboda něco znamená, znamená to "právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet" aneb co si myslíš o sobě ty, je mnohem důležitější, než to, co si o tobě myslí ostatní...

Seznam rubrik