Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Jiří zdravím. Opakovaně sděluji to stejné. Na Demonstraci jít nemohu. Někdo by mne tam viděl a byl bych pomluven! Za mne se vyjádřila Věra Foltýnová. Příběh identický. Podobně dnes píše pan Stejskal. Má stejný důchod, jako M. Zeman. To není o přidělování blaha po náměstích. Je to o tom jak makal - A kolik odvedl do systému. Pochopitelně více, aby podpořil ty nespokojené v sobotu. S radostí konstatuji - jsem na tom stejně. Potvrdilo se to otcovo - "Synu, méně mluv a více hospodař". Lidé na tribuně to zřejmě vidí jinak. Více mluv a zadluž ČR. Tak bude lépe. Je rozumné jít na kopanou. Jakou výhru zoufalci očekávají v davu?, netuším. Zřejmě vítězství Stepní ligy? Jít nemohu. Někdo by mne tam viděl .. :-)

5 0
možnosti
Foto

Taky srdečně zdravím s novým ránem. Sobotním. Probudil jsem se a venku se čerti žení. Fouká silný severní vítr a sněží. Prostě počasí, že by psa nevyhnal. Já bych dneska na Václavák nevyrazil ani kdybych byl hodně nasranej, ale do Edenu musím. I kdyby trakaře padaly. Snad toho nebudu litovat a snad nenastydnu :-)

0 0
možnosti
VF

Proti bídě jsem vyškolená i bez demonstrace:

děda zpočátku nedostal důchod, živnostník-nepřítel lidu,

rodičům znárodnili obchůdek,

pole jim vzalo JZD,

měnová reforma jim vzala úspory.

Pracovali jsme a šetřili.

Vláda dělá chybu! Má slibovat a ne šetřit.;-D

13 0
možnosti
ZZ

Takže když vám to pole vrátili, tak se z vás stali milionáři !

Nebo jste to prodávala ještě, když m2 orné půdy se oceňoval na 2 Kč ?

8-o

1 3
možnosti
RK

Česko proti bídě, protivládní demonstrace. 8-o zajímalo by mě, jak za něčí bídu může vláda?

12 4
možnosti
PK

Vláda je jeden z pilířů který určuje nebo se podílí na pravidlech, podmínkách fungování státu. Podle Vás se arci.... Babiš je nevinný, když podle Vás prohýřil konjunkturu ...;-(

3 1
možnosti
Foto

Obávám se, že ti, kteří přijdou demonstrovat nespokojenost s ekonomickou situací, se stanou užitečnými idioty ve zcela jiných zájmech A většina z nich stejně nebude v obraze.

Snížení valorizace je nezbytné. Nemělo by to však být jediné opatření zaměřené pouze na jednu skupinu obyvatelstva, mělo by se radikálně zasáhnout do výdajů státu.

A zároveň by měla celá vláda, Fialou počínaje, prodělat zásadní školení o PR.

19 2
možnosti
Foto

Vy byste toho chtěl od Fialy příliš. PR fachmani ho už přinutili nosit nedioptrické brýle, nechat se zarůst, dělat rozmáchlá gesta a vysílat signály a na víc už sotva má.

3 8
možnosti
Foto

V sobotu si zajdu dopoledne do fitka, dám si dobrý oběd, možná s kaviárem a šampaňským, odpoledne, když bude počasí, asi provedu projížďku kabrioletem trochu po přírodě a večer buď saunu, nebo dobrou vinárničku. A přitom budu vzpomínat na všechny ty na Václaváku a říkat si, kde asi udělali chybu?

12 0
možnosti
Foto

Taky dobrý program R^ Já chodím do sauny většinou ve čtvrtek ;-)

1 0
možnosti
IS

Loutkou současné vládní koalice je viděno Vaší optikou každý, kdo nepodporuje cestu k insolvenci řeckého typu. Vítejte ve Śpidlově světě "zdroje jsou".

12 1
možnosti
LH

stále čekám na ty tísíce Řků co čekají na našich hranicích aby se podívaly jak vypadá ráj na zemi:-P

3 0
možnosti
PK

Prezidentem všech - trapná fráze. Zejména prezident na úrovni, ne kladeč věnců či automat na podpisy. To už reálnější je - dolních 10 milionů. Ale také to moc dobře nedopadlo ... Důchody generál podepíše, jsou na to ve Fortuně sázky? Kurs by byl velmi malý ...:-)

3 0
možnosti
Foto

Jinak doufám,že Pavel bude prezidentem všech,kteří si nepřejí další zadlužování na úkor ostatních.Opravdu zde nejsou důchodci sami.Vy evidentně bidou netrpíte. Peníze na zábavu,cestování a koníčky jak píšete máte....

12 1
možnosti
Foto

Nejde vůbec o mne. Já jsem spokojený důchodce nespokojený se současnou fotbalovou formou mé milované Slávie... V[>-];-)

2 0
možnosti
Foto

Oproti zákonným 1750? Částka o kolik se má zvýšit valorizace bude teprve stanovena.Castka kterou uvádíte je pouze teoretická za předpokladu pokud by se počítala podle toho co platí dnes.Zadny zákon výši valorizace ještě nestanovil.

6 1
možnosti
KK

Mýlíte se. Výše valorizace je právě v této chvíli stanovena zákonem. A ten ještě zatím nikdo nezměnil.

6 0
možnosti