Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

FB nemám, nechci. Po jisté polemice s kýmsi trocha do mlýna...prostě to bráť tak: ten, u něhož uveřejňujete své názory,má právo nechtít ručit za věci...pro ně vyhodnocené blbosti, dokonce zdůvodněno jako obecně veřejnosti přespříliš škodlivé v možném dosahu věci. Takže se názoru zbaví, bězte si to vyvěsit jinam. Ne k nám...právo na to mají..bezpochyby...Nojo. Jenže dva roky existuje velmi horký dokument, co dá televize z velmi pochopitelných důvodů do vysílání v noci. Jmenuje se Čističi. Německý film o najatých moderátorech obsahu toho, co se na nás z internetu valí. Vlastně nikdy nevyvalí...Jsou to strašné věci, co lidi nahrají. A je tak tedy kvantum věcí, co je prostě vymazáno. Vraždy, násilí, genocida jako horor, řezání těl, znásilňování dětí... Ale pak dokumentarista klade čističům v Manile otázku politické objednávky. Malé zaváhání...a přiznání. Skutečně cosi na objednávku, ne nijak často, ale přece... striktne smazat musí. Dobro i zlo čištění. Tak to je.

0 0
možnosti
PB

Také se ráda napijete...to i já. V tomto souznění.

0 0
možnosti
Foto

Není to poprvé, co mají masmédia s Duškem a spol. problém. Nedávno se řešila kauza, kde měl Jaroslav jako hosta prof. Calábka (nesmírně vzdělaný a zajímavý člověk) a probírali alternativní léčbu Covidu. Video někdo napráskal, sestřelil a vznikla kauza. Nakonec bylo nahozeno zpátky a paradoxně mu celá ta věc udělala obrovskou reklamu. Jak se šrouby utahují, alternativně (čti svobodně) smýšlející lidi jsou systému samozřejmě čím dál větším trnem v oku...

1 0
možnosti
Foto

Děkuji vám za reakci. Vámi zmíněné video jsem neviděl a zkusím ho dohledat. Jinak 100% souhlas za poslední větu R^

1 0
možnosti
PK

Komentovat není třeba, neb na FB se může stát cokoli. Nicméně přesně tento text tam bez problémů je.

0 0
možnosti
MV

pred cca 4 lety jsem tuhle platformu opustil

doporucuji

3 0
možnosti
Foto

Až mne zablokují tak skončím ... ;-)

0 0
možnosti
Foto

Buďte rád, že jste neskončil s pouty na rukou jako těhotná v Austrálii která jen sdílela výzvu k účasti na demostraci (https://cnn.iprima.cz/porady/hlavni-zpravy/zatcena-za-sdileny-prispevek) a byla doma před dětmi zatčena.

Nebo jsem narazil na článek jak jednomu odorníkovi na koronavirus odmítají uveřejnit článek (https://www.mix24.cz/predni-odbornik-na-koronavirus-pochvalil-svedskou-cestu-jeho-clanek-odmitly-otisknout-vsechny-casopisy-i-noviny/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_req_id=VgAuACZa3vf-202009020700&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box) protože není v souladu s většinovým názorem na řešení covidové nákazy.

U prvního případu se nabízí srovnání s tím co se děje v Bělorusku kde všichni demokraté kritizují nejen násilnosti což se v Austrálii, díky Bohu, ještě nestalo.

Ano, svět jde do háje protože si samozvaní bohové (majitel Facebooku, novináři a vydavatelé i politici) přisvojují právo na jedinný správný názor. U novinářů a vydavatelů je příkladem prosazování svého názoru psaní slova "černoch" s velkým písmenem na začátku v USA kdežto ostaní lidské rasy se píší dále s malým písmenem.

1 0
možnosti
PB

Za odkaz na článek v diskuzi o cenzuře na Idnes, který byl na Idnes předtím zablokován, jsem dostal ban na tři dny s odůvodněním: reklama, Spam.

Já jen abychom si ujasnili, že v tomto opravdu žádná pravidla neexistují :-)

1 0
možnosti
JJ

Ne STB, to je Set Top Box, ale StB jak nás tady poučoval váš kámoš Hermánek , sám příslušník této neblahé organizace.

3 0
možnosti
Foto

Jak jste přišel na to, že pan Hermánek je můj kámoš? To máte info z agentury JPP (jedna paní povídala) ?

1 0
možnosti
PK

Běžná praxe v privátu....

0 0
možnosti
Foto

J98a34n 34Š19i54k

3. 9. 2020 12:26

Facebook je soukromá společnost a může si určovat pravidla jaká chce a nemá to s censurou nic společného. Pokud se rozhodne, že profil si u něj zřídí pouze člověk, který bude mít fotografii podbarvenou domodra a jeho rozhodnutí tím neporušuje žádný zákon, má na to plné právo. To platí i v případě, že se rozhodne být v některých věcech přísnější než jsou oficiální postoje vlád. Vy máte svobodnou volbu odejít za jinou službou na jinou síť. Censura je spojena s rozhodnutím státních orgánů, kde lze teprve mluvit o omezení svobody občana. Spojení censura na FB proto nedává logiku, do titulku by spíše patřilo Nelíbí se mi praktiky FB. Kdybyste vlastnil síť restaurací a každý návštěvník se rozhodl, že na zeď hospody si vyvěsí fotku červenou, když Vy ji chcete domodra, máte právo ji odstranit. A host může jít jinam.... Hezký den

2 4
možnosti
Foto

FB jedná pod vnějším tlakem nikoli z vlastního rozhodnutí. Už jsem to jednou napsal takže to jen zkopíruji.No hlavně musíte pochopit, že Facebook, Twitter, Google a další jednají na základě příkazů Evropské komise potažmo paní Jourové viz https://jiriberanek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=753082

2 1
možnosti
  • Počet článků 247
  • Celková karma 20,56
  • Průměrná čtenost 1276x
Pokud svoboda něco znamená, znamená to "právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet" aneb co si myslíš o sobě ty, je mnohem důležitější, než to, co si o tobě myslí ostatní...

Seznam rubrik