Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PC

Pane Beránku,R^

cenzura se tu už docela "dobře" zabydlela napříč všemi médii. Zrovna dnes jsem dostal ban a byl mi do tří minut smazán příspěvek, když jsem vyjádřil názor na rozvolňování/nerozvolňování a tak trochu vnesl svůj pohled na celou "koronakrizi" a našeho PSA.

4 0
možnosti
PC

* jinak (vzhledem k některým dislusním příspěvkům) podotýkám, že se nejednalo o soukromé médium.

1 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 1
možnosti
Foto

Není Facebook soukromá firma? Já bych taky nechtěl abyste mi doma tapetoval zdi.

1 4
možnosti
Foto

To by mne ani nenapadlo, abych u vás doma tapetoval zdi ;-D

1 1
možnosti
Foto

Pane Beránku, existuje něco, čemu se říká autorská práva a ta v tomto případě jsou v držení O2 TV. Nemůžete něco jen tak podle svého uvážení vzít a někam vložit. Je to totéž co zde na blogu, kde jsou omezené možnosti pro vkládání fotografií. Jde o dost velké peníze na pokutách. Pokud FB cokoliv smaže, dostanete o tom zprávu s vysvětlením proč se tak stalo. Bohužel, často se stává, že Facebook přehání a hodně věcí mizí prostě proto, že o tom rozhoduje automat na základě jakéhosi algoritmu. A bohužel je pravdou i to, že moc možností, jak dosáhnout nápravy, jako řadový uživatel nemáte. V tomto případě bych ale o cenzuře rozhodně nehovořil, mimo jiné i proto, že administrátoři sídlí někde v Irsku či kde a rozhodně nerozumí česky. Takže se pravděpodobně jednalo o zásah kvůli licenčním právům, jak níže uvádí paní Dubcová.

5 1
možnosti
Foto

Hmmm, žádnou informaci ke smazání mého příspěvku jsem nedostal, takže zbývá verze, že to bylo smazáno automaticky na základě nějakého pochybného algoritmu. Což je ale taky špatně...

1 0
možnosti
Foto

Článek 17

(1) Svoboda projevu a právo na informace jsou zaručeny.

(2) Každý má právo vyjadřovat své názory slovem, písmem, tiskem, obrazem nebo jiným způsobem, jakož i svobodně vyhledávat, přijímat a rozšiřovat ideje a informace bez ohledu na hranice státu.

(3) Cenzura je nepřípustná.

Listina základních práv a svobod je součástí Ústavy ČR. Tudíž pravdu nemáte.

6 1
možnosti
Foto

reakce na J. Kavuloka

0 0
možnosti

Nejen na FB. Chtěl jsem zde vložit video z toho pořadu s tímto výsledkem:

"

Váš příspěvek nebyl uložen.

Redakce iDNES.cz si nepřeje, aby se váš příspěvek objevil v diskusi, protože je v rozporu s pravidly pro diskutování na tomto serveru. Děkujeme za pochopení. Identifikační číslo nepovoleného příspěvku je: 104363217. Přečtěte si Pravidla pro diskutování a tento článek.":-)

2 0
možnosti
Foto

A synovi pro změnu dnes smazal Instagram video jak doma rozbaluje vánoční dárek PS5 s tím, že prý porušil podmínky. Taky neví jaké ... ;-€

0 0
možnosti
LC

Podle toho, co o sobě píšete ve svém profilu, bych očekával, že vás taková věc nemůže překvapit. A BTW, StB rozhodně nebyl spolek Mirků Dušínů, ale pokud jste zrovna nedisentoval, tak po vás ani pes neštěkl. O dnešním rozsahu šmírování obyvatel se StBákům nezdálo ani v nejrůžovějších snech pod duchnou.

1 0
možnosti
PB

P93e62t98r 67B41u15r31i56a14n

25. 11. 2020 13:13

Máte dost idealizované povědomí o StB. Až na samé hranici lži.

4 0
možnosti
Foto

A ani screenshot udělat neumíte. ;-D

1 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti

R^.

Ovšem neříká se cenzura, ale moderování obsahu:-).

10 0
možnosti
Foto

Ano, jedná se o "newspeak"

2 0
možnosti
JK

Nebude se to spoustě lidí líbit, ale Facebook má na takové jednání právo. Je to jeho prostor, kde platí jeho pravidla. Řeči o svobodě slova jsou úplně mimo. Pokud autor chce, může si založit webové stránky a tam si stáhnout a dát video, ale tady využívá soukromé prostředky někoho jiného.

Uvedu jiný příklad: někdo si založí na internetu diskuzní fórum na téma Spravujeme škodovky. Fórum bude úspěšné a začnou tam chodit i lidi co mají problémy s Renaultem, Peugeotem atd. a správce diskuze, kterému to začne vadit všechny příspěvky co se netýkají škodovek smaže. A je v právu. Jeho web, jeho pravidla. A tím to prostě hasne.

2 6
možnosti
PB

P57e34t85r 96B55u28r20i32a40n

25. 11. 2020 12:50

Možná byste si mohl ta pravidla Facebooku, kterými tady šermujete, jednou přečíst. Budete dost v šoku. Facebook se nejenže zaručuje, ale výslovně i vyzývá lidi k různým názorům, k rozmanitosti, slibuje svobodu vyjádření a tvrdí, že právě pro tohle byl založen.

9 0
možnosti
  • Počet článků 247
  • Celková karma 20,56
  • Průměrná čtenost 1276x
Pokud svoboda něco znamená, znamená to "právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet" aneb co si myslíš o sobě ty, je mnohem důležitější, než to, co si o tobě myslí ostatní...

Seznam rubrik