Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Nějak jsem z příspěvku nepochopil v čem tedy Babiš v neděli vyhrál a proč by to najednou mělo být o prsa? Jestli totiž diplomat Babiš v debatě někoho svým chaoticky ukňouraným výstupem přesvědčil, tak leda v tom, že mu to žádný nerozhodný volič s alespoň půlkou mozku nemůže v žádném případě hodit. Jeho skalní voliče však nepřesvědčí nic. To jsou ztracení lidé s úzkoprofilovým viděním světa.

6 1
možnosti
Foto

Co se týče těch skalních v tom máte pravdu. Ti mají jasno dávno. Babiš to v Brně vystihl poměrně přesně: "Kdyby na českého prezidenta kandidoval Babiš a Putin, tak odpůrci klidně zvolí Putina"

3 1
možnosti
JS

Ou, chudáček oligarcha Babiš, kterého dvě třetiny národa nenávidí a každý si do něj rád kopne. Proč asi?

Za mě i pokud bych mu odpustil všechna ta Čapí hnízda a podobné excesy, odmyslel si i to, že jeho makám pro lidi = kupuji si voliče lacinými gesty abych mohl i nadále ovlivňovat politiku a podporovat tím svou firmu (která vlastně není jeho), tak i tak je to jen chaotický blekotal, který neumí dát z vlastní hlavy dohromady dvě kloudné věty. A takového prezidenta snad nikdo chtít nemůže.

3 2
možnosti
Foto

Moudré. To patří tomu příměru, že kdyby proti Babišovi kandidoval Putin, tak vyhraje Putin. Ta médii vyhrocená nenávist vůči Babišovi přináší prostě toto ovoce.

3 5
možnosti
JO

Moudré od Rozumného:-/

1 2
možnosti