Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

Fibich

4. 4. 2012 19:25
To není dobrý typ.

V blogu se píše, že lidem dochází trpělivost. Musí se počítat s variantou, že jim dojde. Zatím od začátku republiky volby nikdy nic nezměnily, experimentálně se prokázalo, že pro jakoukoliv změnu režimu jsou naprd. Musí se počítat s variantou, že lidé s došlou trpělivostí mohou vzít klacek do ruky. V tom případě, se může stát, že dnes vlivní politici se budou převlékat do monduru ,který nahradil tepláky. Z tohoto pohledu je žádoucí a nutné nejen zachovat stávající výdaje, ale naopak je zvyšovat, aby byl zajištěn určitý standard.

0 0
možnosti
PM

petrik1960

5. 4. 2012 7:50
Re: To není dobrý typ.

a koho budeš mlátit hrdino ?????

0 0
možnosti
PK

Paeris Kiran

4. 4. 2012 6:23
Řešení je prosté...

Vězeň ať má nárok pouze na 3 jídla denně a dva metry čtvereční v jeho cele a akutení zdravotnickou péči v zimě topení. Nic víc po dobu výkonnu trestu nepotřebuje.

Pokud chce knihy, televizi nebo vycházky po areálu věznice prosím, ať si to zaplatí sám ze svého. a pokud ne ať je po celou dobu zavřený na cele.

0 0
možnosti
N

nekom

3. 4. 2012 23:58
Ale vězni mají

svoje práva (o povinnostech je ticho po pěšině...)... Pokud požadujete přiměřenou redukci nákladů na chov kriminálníků v zařízeních čert ví proč zvaných nápravnými, budete nejspíš za rasistu nejhrubšího zrna...;-):-/

0 0
možnosti