Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Ty "zvyky a zvyklosti" jste popsal výborně, gratuluji! R^

3 0
možnosti
DH

Když vznikal obskurní spolek LIDEM za účelem, aby nepadla vláda, tak Nečas osobně telefonoval poslancům VV, ať zradí svou stranu a své voliče a přejdou k LIDEM, tak se Nečas bál pádu vlády. LIDEM má program, který je na  sto honů vzdálený programu, za který byli zvoleni a také většina členů VV zůstala ve VV a LIDEM považují za zrádce.

3 0
možnosti
Foto

Hrozně mně zajímalo nezákonné jednání Nečasovy vlády, které se podle vás ustálilo na normě, tak, že je to „běžná politická praxe a zvyklost. Uveďte nějaký konkrétní případ. Jinak to, co jste sesmolil ( to se nedá jinak nazvat) bych nedokázal dát dohromady ani po láhvi rumu.

3 4
možnosti
MN

mozna politicka korupce - co vy na to, vzpominate si na pripad Koristka? Tim to zacinalo - particka Dalik, Vecerek - potazmo Topolanek, Langer - chteli podplatit poslance Koristku deseti miliony a mistem vyslance v Bulharsku, za protisluzbu, aby shodil Grossovu vladu. Koristka to oznamil doslo to az k soudu, jenze to bylo zahrano do autu - bylo soudem rozhodnuto, ze k uplaceni sice mohlo dojit, ale neni dostatek dukazu. ... dalsi - kauza Morava - a jsme zase u tehoz - tento clovek shanel kompromitujici materialy pro ODS aby pomoci jich mohla byt vytvarena negativni motivace, hovoril i o pozitivni motivaci ve forme uplatku pro lidi, ktere potrebuji. Nektera z forem byla pouzita pro schvaleni druhe Topolankovy vlady pomoci prebehlikku Melcaka a Pohanky z CSSD. Uplatky se nosily v igelitovych taskach  a kupovaly se jimi hlasy pro Klause coby prezidenta, jak o tom hovoril poslanec ktery se zucastnil volby prezidenta .. a dalo by se pokracovat. Pan Hrebicek, zazracne zbohatnuvsi prostrednictvim akcii, v dobe, kdy delal ministra, firma ve ktere pusobil dostala statni zakazky za devet miliard... atd.   je toho proste tolik ze by to vydalo na knihu. Nedelam si iluze ze existuji i na druhe strane problemy, ale zdaleka ne takove a v takovych rozmerech jako v teto strane!

3 0
možnosti
Foto

Jj, strana Lidem vadí i když byla alespoň zvolena ale vláda která byla maximálně u voleb ta nevadí.:-)

2 2
možnosti
DH

Píšete nesmysly, strana LIDEM nebyla zvolena a všichni členové VV považují LIDEM za zrádce.

1 0
možnosti