Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

Kozel_

8. 7. 2010 16:17
Rozebral jste to důkladně

Chce to i praktickou radu. Jdu-li někam, např,. nákupní centrum, pak je dobré pamatovat včas doma. Velkou potřebu radši doma, i kdyby tam veřejné WC bylo. Doporučuji každému. A tu druhou potřebu, není-li tam WC, tak méně pít, upravit pitný režim před výletem. Není pak problém vydržet 4 hodiny a bez pocitu nucení a jeho přemáhání. I 5 hodin je ještě v pohodě, pokud si člověk pohlídá pitný režim.

Nezávidím ženám, ty mu vždy do "kabinky". Ono i v práci, kde se lidi znají, tak jsou mísy často takové, že člověk tam jde opravdu jen proto, že musí. Natož na zcela veřejných WC, kam zajde každý a s vědomím anonymity. Nevzpomínám, kdy jsem toto zařízení musel využít, bude to dosti dlouho a doufám že se uspěšně budu vyhýbat i nadále. Ženy to mají těžší. I když si třeba nesednou na prkýnko, tak o to hůř to pak vypadá po použití. Takže jim asi obzlášt poradit úpravu pitného režimu.

0 0
možnosti
A

atabaj

9. 7. 2010 11:06
Re: Rozebral jste to důkladně

No, ne zas tak důkladně, ale jinak to ani nejde. Stran Vašich rad, samozřejmě máte pravdu, jenže ne každý může mít či má tak disciplinovaný organismus, jako Vy. Ten Vám může leckdo závidět. No a pokud by se měl člověk řídit Vašim radami, nic ve zlém, pak by asi vůbec žádné WC nemusely existovat. Nelze popírat, že všechno nejde uhlídat, ne každý je zdravý a ne každému to musí vyjít, jako Vám.

Úroveň hygieny na veřejných WC ponechávám stranou, ale obecně lze říci, že se čistota a pořádek hóóódně zlepšila proti minulosti.

Jinak díky za celou řadu rad, jenom nevím, zda je může každý použít..Jsme přece jenom každý jiný.;-)

0 0
možnosti
JU

urbi001

8. 7. 2010 15:38
To je dost o hov.ě...

0 0
možnosti