Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
J

jirkan01

3. 1. 2012 11:21
Problém je v tom

že neexistuje žádná lepší alternativa. I když v současné vládě jsou minimálně tři strany, které nemusím, ty ostatní jsou ještě o několik tříd horší. Vztekat se sice můžu, ale vždycky budu volit to menší zlo. A třeba v Praze Svoboda vypadá na svěží vítr. Až komouši vymřou a socani se začnou chovat jako slušná levice, možná se moje preference změní. Ale když Bohouškovi vadí, že zdraví nezaměstnaní by měli za svoje dávky pár hodin v týdnu pracovat, tak asi ne. Já chápu, že on nikdy nepracoval a má z práce strach, ale Bohoušku, kdyby byli všichni v politice a v odborech, co byste asi tak papali?

0 0
možnosti
PH

petrph

3. 1. 2012 8:44
jen bych asi doplnil,

Že informace o tom kolik doktoři vyberou od pacientů nejsou rozhodně tajdův (i kdyby si je strkal hned do kapsy). Protože ta třicetikoruna to je skutečně pouze poplatek navíc. Kromě toho pan doktor fakturuje každé vyšetření každého pacienta pojišťovně. Tudíž jestli pojištovna dostane od doktora vyúčtování že toho a toho dne vyšetřil třeba 20 pacientů (ta vyšetření i platby polištovny mohou být různá, jasně), tak jí z toho i jasně vyplývá, že za to od těch pacientů dostal 20x30 Kč....

0 0
možnosti
VH

Stará kára

2. 1. 2012 23:42
Vy jste zatím nepoužitý?

Pokud tomu tak není: co s vámi??? :-)

0 0
možnosti
R

radikál

2. 1. 2012 21:01
Podmínky se naplňují.....

Podmínky změn se naplňují, ale bude ještě moc dlouho trvat než se skutečně naplní.Kromě toho je nezbytný předpoklad,aby byly naplněny jak po objektivní tak subjektivní stránce.Navíc, jak historie ukázala,musí se jednat o celosvětový proces.Takže lehké čekání.

0 0
možnosti
TB

guam

2. 1. 2012 20:42
nemáte pravdu

jsem důchodce a přesto schvaluji jednání vlády ve všech hlavních otázkách, které jste tady ráčil naznačit. Srdcervoucí scény s tím , že nemá na zaplacení 30Kč důchodci, převážně, kompenzují tím, že si za drahé peníze nakoupí věci v lékárnách, které jim jsou, převážně, na houby pokud neznají jak se mají brát a na co vlastně jsou. byl jsem svědkem, že jedna důchodkyně,která měla poznámky na to, že musí platit u doktora 30Kč, si nakoupila vlékárně přípravky za 900Kč a tam ji to nevadilo, že vyhodila peníze. Přitom kdyby si je nechala napsat tak by zaplatila 60Kč. Ale co bych vykládal, stejně tady budou davy lidí tvrdících opak. A je pravda,že hodně čekáren se docela vylidnilo,viz u mé MUDr

4 0
možnosti
VH

Stará kára

2. 1. 2012 23:43
Re: nemáte pravdu

R^R^R^   důchodce Kára.

0 0
možnosti
  • Počet článků 117
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1565x
Důchodce, snažící se udělat pro rodinu sc je v jeho silách a možnostech,ale zabývající se také stavem společnosti se snahou podpořit síly o zkvalitnění života občanů v ČR.

Seznam rubrik