Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Stará kára

10. 5. 2012 17:10
Ano rozpočet byl vytunelován

Nesmyslně vysokým porodným (proč je vůbec nějaké třeba), vysokými sociálními dávkami, neplacením daní (nejen těmi, kteří pracují na černo, také těmi, kteří nechtěli fakturu na práci řemeslníka /kradou DPH a daň ze zisku/). Ano - mnohými z nás. Jen se nám nelíbí si to přiznat.

   Ta složenka došla správně. Dlužíme my. A my budeme platit úroky, pokud v zadlužování budeme pokračovat.

   Ty pracující na černo jste nepochopil. Nejde opravdu o to, že na černo vydělají 8 tisíc (i když stát a pojišťovny přijdou o cca 45 tisíc ročně na každého takového "černocha"), pokud se neptáme, jak je placena DPH z příjmů, ze kterých jsou vypláceni.     To podstatné (a důvod, proč takto pan ministr Drábek argumentoval) je, že jsou hlášeni jako nezaměstnaní. A každý nezaměstnaný nás (vše a se vším) stojí cca 100 tisíc ročně.  To je (při tom množství) tunel jak bejk!!!

0 0
možnosti
J

JanHap

10. 5. 2012 19:08
Re: Ano rozpočet byl vytunelován

Vy se domníváte, že kdyby čeští pracovníci, kteří pracují načerno (mimochodem oni nepřišli za zaměstnavatelem a neřekli "Chci u Vás dělat načerno."), zítra nepřišli do práce, tak, že jim zaměstnavatel hned dá řádnou smlouvu?

0 0
možnosti
JS

ikaika

10. 5. 2012 16:51
za 1.

tučné !písmo neznamená, že máš pravdu!a za další už (asi za 3.)- nenechám chcípnou hlady vlastní děti- a to ani ve jménu lidskosti

0 0
možnosti
K=Č

komunista = Čikatilo

10. 5. 2012 16:29
také Jan Čulík varuje : OBČANÉ PROBOHA PROBUĎTE SE

neustálá a totální mediální negace vlády na blogu idnes představuje klíč k totální převzetí moci ČSSD. Předčasné volby v létě 2012 jsou pro ČSSD nevýhodné, protože by reálně získala kolem 26 - 28 % voličů. Pro levici je mnohem důležitejši nejdříve ovládnout kraje, senát ( ústavní většina ) a pak teprve dát definitivní mat občanům tohoto státu. Státní ČT24 a pořad Názory a argumenty na ČRo 6 mnoho měsíců intenzivně pracují na zvýrazění odborů a ČSSD. V první řadě je nutné ZLIKVIDOVAT současnou mediálni převahu sociálních demokratů. Je potřebné podat STÍŽNOSTI na státem placená média, která zadarmo propagují nástup nového socialistického kriminálu. Sledujete vážení zastánci právního státu to nekonečné papouškovaní propagandistických lží ČSSD a jejich soukmenovců z odborů a KSČM  ?Nenechme levici ovládnout veškerý mediální prostor !           VLADNÍ STRANY, PROBOHA PROBUĎTE SE !!!

---

MOTTO: Nejdůležitější je SVOBODA jednotlivce ! Kolektivizmus je naším největším prokletím.

0 0
možnosti
JS

ikaika

10. 5. 2012 16:52
Re: také Jan Čulík varuje : OBČANÉ PROBOHA PROBUĎTE SE

je to fúl;-D

0 0
možnosti
AT

Antek

10. 5. 2012 16:24
A není to tím

A není to tím že kdo chce moc,nedostane nic?Stát chce čím dál větší daně,takže se není čemu divit,že existuje práce načerno.Soukromník si taky odečte všechno co je možné odečíst a namísto placení daní si raději koupí třeba auto.Taky bych takto jednal,kdybych byl v roli toho soukromníka,taky bych tak dělal-nač živit zbytečný senát,atd???

0 0
možnosti
VH

Stará kára

10. 5. 2012 17:12
Re: A není to tím

Vy se domníváte, že koupí auta se v daném roce vyhne placení daní?

PS: Když je to tak vynikající, proč nesoukromničíte?

PPS: Když krade soused, je to omluvou pro moji krádež?

0 0
možnosti
DVK

Deratizátor vulgo Krysařík

10. 5. 2012 15:37
Stát okrádá také všechny.

Akorát si to málokdo uvědomuje, protože se to děje jaksi automaticky.

1 0
možnosti
JL

blueheart

10. 5. 2012 15:28
A co výběr daní?

Zajímalo by mě, když už máme všude stovky vietnamských a čínských potravin (české téměř neexistují), jaké platí daně. O tom se nemluví...Proč? Drábek je pako.

1 0
možnosti

petr66

10. 5. 2012 16:53
Re: A co výběr daní?

R^

0 0
možnosti
JH

hurkajan

10. 5. 2012 15:21
souhlas

jen jste pozapomněl na Drábkův odklon skoro tří miliard na svůj důchod víme že to není nic moc oproti jiným spolutrpitelům politických škamen ale hladomorně se asi vyhne...

0 0
možnosti
S

standysman

10. 5. 2012 14:58
Všechno má dva úhly pohledy

Možná, že člověk pracující na černo okrádá stát, ale na druhou stranu stát nás okrádá naprosto bez skrupulí, takže je pochopitelné, že se někdo třeba nechce tohoto systému účastnit a prací na černo se vyhnout placení daní. Ale kromě daně z příjmu se zase tolik neděje. Teoreticky zdravotní si musí platit každej, protože pokud ne následně se vymáhá, takže pokud někdo má vlastní bydlení či nějaké movité věci, tak výkonem rozhodnutí by o to přišel. Sociální sice neplatí, ale když nebude mít odpracováno nějakých 20let nebo kolik to je (zaplaceno za 20let) tak jeho důchod bude minimální (důchod stejně nebude, takže proč dobrovolně platit tohle Ponziho schéma, které je defakto největší loupež moderní civilizace) pokud vůbec nějaký. A i pokud si za černě vydělané peníze cokoliv koupí v ČR (což většinou ano), tak DPHáčku stejně neunikne. Plus dálniční známka, spotřební daň, nemovitost. Takže ono to s tím okrádáním není tak horký. Největší loupežník je stát tak není divu, že se lid snaží bránit.

1 0
možnosti
MP

Martin5.35

10. 5. 2012 14:37
Zajímavé

Tak jestli to dobře chápu, souhlasíte s tím, že každý má nárok neplatit daně. Bez rozdílu věku a pohlaví, když usoudí, že to tak je pro něj lepší?

2 0
možnosti
S

standysman

10. 5. 2012 15:00
Re: Zajímavé

Proč ne? Každej se nechce nechat okrádat a přispívat na tunelování a neviditelnejm. A většině daní se stejně nevyhnete. Takže to tak horký není. ;-D

1 0
možnosti
KB

ladyevil_cz

10. 5. 2012 14:17
Hmm...chápu rozhořčení...

...ale nerozumím slovům...státní deficit byl rozkraden?

1 0
možnosti
  • Počet článků 117
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1565x
Důchodce, snažící se udělat pro rodinu sc je v jeho silách a možnostech,ale zabývající se také stavem společnosti se snahou podpořit síly o zkvalitnění života občanů v ČR.

Seznam rubrik