Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Co nechápete vy, je fakt, že dělit politiky na ty dobré, kteří " myslí na obyčejné lidí " a na zlé, kteří " škodí obyčejným lidem " je totální hloupost...

3 0
možnosti
Foto

Žádná hloupost. Naši politici se dělí na dvě části. V té první je Schwarzenberg, který škodí (přesněji škodil) českému národu absolutně, a pak je druhá skupina, ve které jsou všichni ostatní politici.

2 2
možnosti
Foto

KS je sice mimo, vy ale taky...moc z toho čumí slepá oddanost vůdci (spojujícímu národ);-D

P.S. Slyšel jste už o odstavci? Prima vymoženost pro psaní textu.;-)

7 2
možnosti

Škoda, že Vám nemohu dát jedno plus a jedno mínus :-);-)

0 1
možnosti

Moc to dramatizujete. Mohl jste rovnou napsat nesnáším Schwarzenberga. TOP 09 je pořád dost silná strana, tak takováto výzva je standartní předvolební prohlášení. Polemizujete nad tím, že mu jistě nejde o ty chudé a vůbec o občany. Myslíte si, že např.socanům ano? Zmiňuje v té výzvě rozštěpenost ČSSD. To nemusí být přeci člověk věštec, aby to viděl. Nejdřív Sobotka prohlásí, že žádnou úřednickou nepodpoří, pak odjede na dovolenou a Hašek už otočí. Ta rozpolcenost mezi Haškovským a Sobotkovským křídlem je evidentní. No a vztah Zeman vs. Schwarzenberg? Předvolební kampaň ze strany Zemana nebyla zrovna příliš košer, navíc založena na úderném hesle STOP VLÁDĚ, čímž Zeman naznačil, že nehodlá s vládou kde je Schwarzenberg spolupracovat.

2 3
možnosti
Foto

Ta výzva je standardní, pane Kudličko. Standartní by mohla být třeba žerď prezidentské standarty. A s jakým webovým prohlížečem pracujete?

1 0
možnosti

J45a35n 59H82l83e14d93í82k

20. 7. 2013 12:10

pardon, velmistře, ale Schwarzenbergovi nesaháte ani po koleno.

2 9
možnosti

Ale jděte, Vy zaměřovači, Vám se o "knížeti" musí i zdát :-);-D

1 0
možnosti

R^ Dobře napsáno, karma!

5 0
možnosti
  • Počet článků 117
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1565x
Důchodce, snažící se udělat pro rodinu sc je v jeho silách a možnostech,ale zabývající se také stavem společnosti se snahou podpořit síly o zkvalitnění života občanů v ČR.

Seznam rubrik