Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZB

S těmi důchodci poblázněnými Zemanem, se tu rozthl pytel... Další  autor, kterého nemá smysl číst.;-)

0 2
možnosti
DD

Pane Bárto, a kýmpak jste poblázněn Vy, člověče? A nejste náhodou také důchodce? ;-)

Nemá-li smysl něco číst, pane, nečtěte! Jak jednoduché, viďte?;-):-)

1 0
možnosti
ŽA

R^ a KARMA. Vítám cokoliv, co se liší od tendenčních zpráv z rozhlasových stanic a všech TV.

2 0
možnosti
Foto

Asi by Goebeles ze mne moc radost neměl,protože polovina mojí rodiny se aktivně podílela na jeho "odchodu"!

Najděte si jméno Kyselak v Londýnských "Yelow pages" a protože jmeno Kyselak není zcela typické anglosaské

jméno,tak Vám zbytek může dojít!Nehledě k tomu,že momentálně pracuji pro AAFES v NSR a kdyby nebyl již mrtev,tak toto by ho jistě zabilo:-)!Těch 85% je čistě teoreticky maximální číslo a já jsem jasně tu situaci popsal!

Vy to ale táhnete úplně jiným směrem,pane Dostálku.Jde o to,že jste citoval procenta v různých průzkumech ale jenom ta,která byla výhodná pro vládu SPOZ!Já jsem jen poukázal na fakt,že jen 15% občanů souhlasí,že je tahle

vláda vládou odborníků,jak Zeman proklamuje.To je důležitý fakt!Nic více,nic méně!

0 2
možnosti
DD

Pane Kyseláku, chtělo by to více klidu a přesnosti. Citoval jsem výsledky posledného průzkumu věřejného mínění agentury STEN/MARK, výsledky byly uváděny v posledním pořadu OVM. 64% respondentů si přeje, aby vláda pana Rusnoka dostala důvěru, na otázku, zda jde o vládu přátel Miloše Zemana (krásně podprahově položená otázka, viďte?) odpovědělo kladně 37% dotázaných, 15% respondentů soulasilo s otázkou, zda jde o vládu odborníků. Tohle jsou přesné výstupy konkrétního průzkumu agentury STEN/MARK, žádné různé průzkumy.

Ve Vaší práci pro AAFES v NSR Vám přeji hodně úspěchů.;-):-)

2 0
možnosti
MS

Ten tzv. "osobní a pozoruhodný" názor pana knížete, obsažený v bodech a až c, zastává podle průzkumu veřejného mínění 60% obyvatel (viz včerejší OVM). :-P

0 0
možnosti
DD

Neja jste se špatně díval, pane Stehlíku. 65% respondentů si přeje vládu pana Rusnoka. 35% má názor, obsažený v bodech a) až c). Jenom pro přesnost.;-):-)

3 0
možnosti
DD

Vaše rada, autore, je sice dobrá, ale obávám se, že nebude vyslyšena:-)

Prostě nejsou schopni tihle lidé vydýchat, že prohráli, že už nejsou a nebudou u moci. Velmi jasně to řekl pan Schwarzenberg - je to boj o moc. On ten boj prohrál, ale stále a pořád okopává kotníky vítězi. Pořád bojuje a je tak zaslepen pokořením z prohry, že si ani neuvědomuje, jak je "sám voják v poli" a vede bizardní, nesmyslnou válku. A už to není ani směšné, ani úsměvné, už je to smutné, kam až může nedostatek soudnosti a moudrosti dovést tohoto staršího pána. Paní v naději Němcová jakbysmet.

5 1
možnosti
MM

Pane Jiří, to vedro je příšerné, člověk se nemůže ani pořádně nadechnout,že.

2 3
možnosti
DD

Tak to zkuste, pane Menšíku, u otevřeného okna. Snad Vám to pomůže.;-):-)

1 0
možnosti
RK

Pane Baťo, nedělejte ostudu jmenovci .......................

4 6
možnosti
RM

Obhájci p. Zemana pravděpodobně nejsou schopni zhodnotit důsledky jeho chování do budoucna. P. Zeman zcela záměrně ignoruje výsledky posledních parlamentních voleb a jeho fanoušci jásají, protože dal přes prsty těm zlým "modrým ptákům". Ale za 5 let může být na hradě jiný dědek, který stejným způsobem bude moct nerespektovat výsledky voleb, ve kterých vyhrajou jejich oblíbenci. Neschvalujme prezidentovi takový postup, nebo se to komukoliv z nás v budoucnu může vymstít, ať jsme z jakékoliv strany politického spektra. O vládě mají rozhodovat voliči ve volbách, nikoliv prezident podle svých osobních zájmů.

9 10
možnosti
PP

Jo jako kdyz Klaus poveril sestaveni vlady ODS i kdyz volby vyhrala CSSD? Na to jejak zapominate!

8 3
možnosti
PH

P48e12t90r 13H95a22l70í26k

4. 8. 2013 23:48

Me asi neprestane pan Schwarzenberg nikdy prekvapovat. Premyslim jestli je senilni, hloupy nebo naprosto neobratny politik.

Svoji kandidaturu na prezidenta odepsal svym vyrokem o Benesovych dekretech. Kazdy trochu obratny politik by neco takoveho nikdy nerekl.

Existuje neco, jak by mohl KS pomoci vyjadreni duvery vlade pana Rusnoka? Ano, pokud rekne to, co  KS v OVM.

Rici, ze pokud Rusnok dostane duveru, bude TOP okamzite pro nove volby, to zapada do jeho serie minel a neschopnosti. Sjednoti i ty, kteri vahali s podporou Rusnoka, ale chteli predcasne volby. Poradil vsem, ze cesta k predcasnym volbam vede pres podporu Rusnoka.

Obratny politik by rekl neco ve smyslu, ze je to predcasne a rozhodnou se az po hlasovani o duvere.

Jak to ted postavil KS? Volba Rusnoka je volba pro predcasne volby a ne jako driv, podpora Zemana. To bude mnohem stravitelnejsi i pro nerozhodnute poslance. KS je proste pata kolona pro kazdeho spojence a nechat ho promluvit zavani vzdy prusvihem

7 3
možnosti
Foto

Samozřejmě,že člověku,který považuje lhaní,podvádění a spolupráci s bývalými kádry totalitních praktik v dosažení svého cíle za chytré a politicky "obratné",se musí jevit K.S. jako hloupý a naprosto "neobratný"politik!

Totalitní systém zkrachoval ale stačil během svého vládnutí "vychovat" statisíce lidí,kteří vidí ve lži a špinavém jednání "obratnost"!Dalších sta tisíce občanů dostali během totalitních praktik bývalého režimu "možnost" (tím,že jim nebylo umožněno studovat a být "brainwashed")si nechat "původní" náhled na to,co je lež a co obratnost!

Takže,ne všechno bylo v totalitě špatné,vážený pane Halíku&spol!A pokud jde o narážku ohledně senility K.S.

,tak bych si dovedl představit,jak by dopadli různí Halíkové,kdyby je někdo poslal na různé mezinárodní jednání,kde si vede velmi dobře.To musel potvrdit i jeho největší kritik Klaus!A já si nedovedu představit,že by K.S

pronesl neskutečně hlupý a nebezpečný bonmot,jako"Alahu Akbar".A kdyby se to stalo,tak by to nebylo v Zemanově"pigeon english"!První věc,kterou se děti ve škole učí je,že otázku v angličtině začínáme"ARE YOU" a ne "YOU ARE",pane prezidente:-/!

1 3
možnosti
  • Počet článků 117
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1565x
Důchodce, snažící se udělat pro rodinu sc je v jeho silách a možnostech,ale zabývající se také stavem společnosti se snahou podpořit síly o zkvalitnění života občanů v ČR.

Seznam rubrik