Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

vava

26. 5. 2010 18:29
Kromě "Přej a bude ti přáno"

se taky říká "Sytý hladovému nevěří".  Taky si lámu hlavu, proč se má těžce a poctivě pracujíci absolvent zvláštní školy mít hůř, než flákající se vysokoškolák ve státní správě, kde dělá zbytečnou práci nebo  přidělává zbytečnou práci ostatním?

0 0
možnosti
MF

falm

26. 5. 2010 13:43
Jistěže bohatí volí ODS

Protože ti se oprávněně bojí toho,že jim ČSSD zatne tipec s jejich kšeftařením, lichvářským obohacováním se (nazývají to podnikání) a to neníjen o nadsazených cenách, ale o pokleslé morálce o tom, co je to kvalita - jen ochutnejte ty dnešní krémy v dortech, všechny ty "máslové" krémy, skvělé soukromnické uzeniy... apod. - žaludek se vám bude obracet a uričtě si mato vzpomenete, až si budete v nemocnici připlácet za tu šlichtu v ceně hotelové restaurace... atd.

Voliči ODS se mají právem čeho bát!R^

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

26. 5. 2010 13:54
Re: Jistěže bohatí volí ODS

někteří asi ano....ale řada z nich ze žádných veřejných zdrojů nežije a nežila, a normálně podniká, tj. ze svého nebo z bankovního úvěru, na své triko a na své riziko....z vytunelovaných prostředků neviděla nikdy ani cent...... a volí pravici prostě proto, že má hrůzu, co se tu chystá Paroubek provádět.

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

26. 5. 2010 13:30
možná, že mezi bohatými

....je prostě jen méně hlupáků.....taky raději přispěji na nějakou "bohulibou" činnost přímo (nadace, dětský domov, Zoo), než to nechat přejít přes vepře z levicových stran.

Možná, že tyto "celebrity" ať už reálné nebo umělé udělali pro společnost víc (ať už ze solidarity nebo jako pózu) než slavní socani. Rozdávat z cizího umím taky....na tom nic není a nebolí to. Dejte z vlastního, pak tu remcejte.....já dávám. A vy?

0 0
možnosti
K

kaktusak

26. 5. 2010 22:35
Re: možná, že mezi bohatými

Levice z cizího rozdá důchodcům, pravice z cizího rozdá kamarádům-podnikatelům.

0 0
možnosti

Norskydocent

26. 5. 2010 13:27
Pozor, pozor ...

Pane Baťo, ve vaší rubrice "O autorovi" mě zaujala Vaše snaha podpořit síly o zkvalitnění života občanů v ČR. Obávám se, že si to zkvalitnění představujete jako šíření toho "materiálu", kterým jste teď "sjetej" . S pravděpodobností rovnající se jistotě zřejmě přijdete do konfliktu se zákonem, soudruhu!!Tak pozor, pozor ...;-)

0 0
možnosti
ÚNV

úplně nová Viktorka

26. 5. 2010 13:18
Jen tak by mě zajímalo,

kolik sociálně cítících levicových fanatiků založilo a provozuje nadaci nebo nadační fond nebo aspoň přispívá na opuštěné dětičky, opuštěné dědečky nebo opuštěné psíčky. Na rozdíl od těch pravicových bezcitných hnusáků.

 

0 0
možnosti
VT

hinny

26. 5. 2010 13:17
Proč by si hostitel měl pěstovat parazity ?

Proč se o své náklady na život a rozmnožování nechcete postarat vy "obyčejní" lidé sami svou prací ? Proč by vám někdo jiný měl dávat peníze na vaše osobní záliby a potřeby ? - Solidarita s s těmi kteří pomoc skutečně potřebují pro svou nezaviněnou neschopnost si na své potřeby vydělat sami je samozřejmá (nemocní, invalidé důchodci dočasně nezaměstnaní), ale parazitů vyznačujících se leností a nechutí k práci se každý rozumný organismus musí co nejdřívě zbavit jakýmikoliv prostředky. no a pokud má někdo málo (méně než soused) tak si dovolím modifikovat moudro vašeho oranžového guru - bohatí si koupí méně kaviáru a menší auto, vy si koupíte levnější salám a auto holt budete muset prodat nebo si nekoupíte žádné pokud si na něj nejste schopni vydělat sami

0 0
možnosti
JA

pefben2

26. 5. 2010 13:08
Boševická demagogie, jak vyšitá

Kdopak jiný, soudruhu, je solidární, když ne bohatí? Kdopak živí nezaměstnané? Ti co platí zápornou daň?

0 0
možnosti

Norskydocent

26. 5. 2010 13:06
No téééda ....

Přátelé, tomu říkám "šálivé hry osudu". Jmenovat se Baťa a splodit článeček, který je jedna velká bota, to je slušný výkon ;-).

P.S. Co to hulíš? To musí být pěkná síla. Počíst si výtvor takhle "sjetýho" důchodce se nepoštěstí každý den!!

0 0
možnosti
JH

jardahorak

26. 5. 2010 13:05
Jen vice...

Jen vice takovych clanku... Jejich tempo je vrazedne. Jejich revirem je Lidl a Kaufland... Jeste nekdo se divi, po precteni takoveho clanku, ze si mladi delaji z duchodcu curinu? :-)

Jinak podnikatele do zahranici prenesou penize. Ukazte mi jeden jediny stat, ktery odmitne podnikatele, ktery by u nej chtel danit. To neni jak s temi vasimi cikany. Ti tam jdou penize z toho statu tahat. Ale takova drobnost je asi pod vasi rozlisovaci schopnost.

0 0
možnosti
JS

jistota stonásobku

26. 5. 2010 12:51
demagog

na podnikatele v zahranici cekaji.. to si piste.. minimalne na jejich dane... to neni jako s romy...

0 0
možnosti