Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

jáša

4. 11. 2011 11:48
Já to vidím jinák.

Aby stát fungoval, musí fungovat všechny instituce( nebo alespoň skoro všechny). To si pan Babiš uvědomil první, což je mu ke cti. Já pevně věřím, že to všechno není přetvářka, je to nutnost. A je to nutnost hlavně pro ty už bohatý. Ti budou chtít provozovat obchody v právním státě, s možnosti dočkat se pravního rozhodnutí včas, kdežto stále noví politici budou pořád nenažraní, neukojení svými ambicemi. A nyní nastává čas, kdy začné docházet ke srřetům mezi politiky a zástupci mocných a bohatých. To je ten čas, kdy se demokracie začne prosazovat, kdy budeme mít čas a možnost si vybrat stranu, spolek se kterým budeme souhlasit a se kterým budeme moci dosáhnout shody na zákonec a činech výhodných pro obě strany. Je to začátek tohoto procesu , a bude jen zaležet, jak rychle si to uvědomí i ostatní hodně bohatí, kteří budou chtít provozovat svojí činnost v pravním státě. Nějakou chvílí to ještě bude trvát.

0 0
možnosti

Ottis300

4. 11. 2011 9:51
Kolik měl p. Babiš v r. 90 v peněžence, když začal podnikat?

A kolik má dnes? Jak se může někdo dostat k takovému majetku přirozeným způsobem? To nefungovalo ani v Čechách, ani v Americe za posledních 150 let. Vždy to byly něčí znančné investice, myšlenka, vynález a stejně trvalo alespoň dvě generace, než se takové vstupy zhodnotili a mohlo se mluvit o bohatství. Neberu p. Babišovi jeho třeba upřímnou snahu, nezávidím nic, třeba opravdu je šikovný obchodník, zjev jednou za staletí, nevím, ale vkrádá se mi myšlenka, aby "zloděj nevolal chyťte zloděje!"

0 0
možnosti
SN

kuča

4. 11. 2011 5:18
Pěkný článek !

:-)........Babišovi fandím! Přede mnou zase jeden diskusní úšklebek, který Vám vyčítá, že Vás Babiš platí. Z mého pohledu je placeným diskutérem on, jak se zhusta na těchto blozích stává.

Viděl jsem ho v hydeparku v televizi, opravdu se mi zdá důvěryhodný. Někdo do toho marastu šlápnout musí.A jestli po tom začne jít tvrdě, uvidíme, kolik ne něj zase novináři vytáhnou špíny. Vždyť tato vláda, pokud sledujete současné dění v parlamentu, to je bída ! Rozkrádačky ve velkém se neřeší, hlavně ždímat spodek, ať se o přežití postará sám! R^

0 0
možnosti
JV

Žadatel

4. 11. 2011 0:13
Těch upřímných už tady bylo hafo,

takže jak "to" myslí pan Babiš, ukáže čas. Důvěru si bude muset získat.

0 0
možnosti
L

lutra

4. 11. 2011 10:21
Re: Těch upřímných už tady bylo hafo,

Babiše budu volit tehdy, pokud obnoví v ČR chov prasat a produkci cukru. Jinak, celá ta jeho přednáška na MZLU se zvrhla v jeho politickou agitku.

0 0
možnosti
F

ftdolton

3. 11. 2011 22:51
Mnoooo,

pane autore, Vy jste tak ..... no, řekněme neznalý, nebo Vás p. Babiš platí?

1 0
možnosti