Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

krllo2

7. 4. 2012 11:52
Benda prosadil do zákona větičku, že církev

nemusí dokumentovat předchozí vlastnictví, prostě prohlásí, že to bylo jejich !! No pro Bendu je doživotí málo !

2 0
možnosti
BP

bpod

6. 4. 2012 17:22
Prosím,

přestaňte se do pana Bati navážet. Odkud pak víte, že je to trapná, tragikomická figurka? A že je to tzv. plzeňská rychlokvaška, chudá duchem? A odkud víte, že je to prskající panáček, který má nahrabáno? A proč řešíte dilema, zda je víc hlupák nebo darebák? Nechte pana Baťu na pokoji, ať si v klidu píše své geniální články.

1 0
možnosti
AN

TondaN

6. 4. 2012 17:18
tipnul bych si,

že ho houpal sám velký václav na kolenou:-)

3 0
možnosti
LB

julie k.

6. 4. 2012 17:00
Co je na tom k nepochopení?

Poslanec Benda je mi z duše protivný. Když sleduji jeho oprsklou argumentaci, musím si s lítostí vzpomenout na jeho otce, výjimečného a statečného člověka. Přesto tentokrát - ve věci církevních restitucí  - mu musím dát za pravdu.

Tento zákon přesně definuje pravidla, za nichž bude možné majetek vydat a každý žadatel  bude muset vše doložit a teprve po splnění všech podmínek mu bude majetek vydán. Takový proces bude trvat léta. Teprve pak bude možné přesně zjistit, kolik požadavků odpovídalo zákonu, splnilo všechny náležitosti a mohl být navrácen původnímu majiteli. Co je na tom k nepochopení? Umí snad někdo věštit z křišťálové koule, aby dopředu věděl, kolik požadavků bude uznáno za oprávněné?

Stárnoucí spisovatelka Procházková je jen pouťovou vyvolávačkou, která se zviditelňuje pomocí lží a demagogie a útočí na nejnižší pudy. Podobně odstartovala kariéru spisovatelky přes známého, o generaci staršího spisovatele, ženatého otce tří synů L. Vaculíka. Je to nedůvěryhodná osoba.

1 0
možnosti
M

mmaaxxxoo

6. 4. 2012 16:48
...

Vy jste jak lakmusový papírek. Co se vám nelíbí, to stojí za to si něco o tom přečíst a dozvědět se víc a poté se autorovi vysmát.

Něco jako bakalář a jeho alter ega.

0 0
možnosti
A

Alois.Chocholousek

6. 4. 2012 15:27
Najde se v tomto státě někdo?

Najde se v tomto státě někdo, (vlastní rodinu nevyjímaje) kdo by měl tuhle trapnou, tragikomickou figurku rád?

2 0
možnosti
PW

Petrhans7.

6. 4. 2012 15:21
Lze konstatovat,

že dotyčný pan tzv. plzeňská rychlokvaška je sice momentálně blahoslavený, ale chudý duchem. Proto ty perly nedouků.

3 0
možnosti

misam

6. 4. 2012 15:16
Nebojte se.....

Ten prskající panáček bude mít nahrabáno...oni se vědí zaopatřit....když  tak čítám tak žasnu...i odstupné dostane...když odsouzený Dohnal dostane odstupné 650 tis. tak kolík má dostat on....vědí jak se mají postarat o sebe.

Dumam dělají kvalitně pro sebe:-/

1 0
možnosti
V

viet

6. 4. 2012 15:15
Více

Pokaždé, když toto eso plzeňské univerzity vidím, nebo slyším nebo čtu, řeším dilema: je víc hlupák nebo víc darebák?;-(

2 0
možnosti
SN

kuča

7. 4. 2012 6:26
Re: Více

:-).....je to jen politik z povolání, trochu nedouk, trochu podvodníček(viz jeho doktorská práce), chce vypadat důležitě. Jeho tatík se musí v hrobě obracet!

1 0
možnosti