Předsevzetí na rok 2012

  Letos podruhé, to znamená, že můj písemně zpracovaný cíl roku 2011 byl první v této oblasti, tudíž mám jistou zkušenost se předsevzetím či raději stanovováním si cílů roku 2012.

Rozhodl jsem se, že rok 2012 bude mým nejúspěšnějším rokem mého života a to z celkem jasných důvodů: -           v této chvíli jiný rok k dispozici nemám a chci být úspěšný

-          vše co dělám, dělám jak nejlépe umím

-          a taky proto, že chci očekávat krásné věci a ne „krize“

Když hodnotím to, jak se mi v roce 2011 dařilo plnit cíle, tak mi vychází, že z pěti úkolů jsem splnil jeden. Není to příjemné konstatování ale je to tak. Cíle jsem si stanovoval poprvé a byly, teď to vím, nesplnitelné. Velká náročnost splnění mých cílů mě přivedla ke mnoha oblastem mého života, které bylo nutné změnit abych dosáhl lepších výsledků. Tyto oblasti bylo nutné konfrontovat s realitou a to zabralo velké množství času, tudíž cíle roku 2011 mám nesplněné ale prací na sobě jsem si otevřel cestu k jejich splnění v roce 2012. Pro letošní rok mám tři oblasti svého života ve kterých si stanovuji konkrétní cíle. Oblast, kterou nazývám zdraví obsahuje plno činností, které jsou pro zdraví nutné, mám pro sebe vybráno, že každý den vypiju 3 litry vody nebo tekutiny. Toto množství považuji za pro mě potřebné. Oblast pracovní je konkrétně vyjádřena částkou nejméně sto tisíc korun, která bude mým měsíčním příjmem. Oblast osobní bude dána tím, že se stanu expertem v oblasti osobního růstu pro individuální lidi, klienty. Přesnou formulací těchto cílů a zobrazováním konkrétních postupů v hladině alfa dosáhnu cílů roku 2012.

Autor: Jiří Bartoň | pondělí 23.1.2012 18:19 | karma článku: 4,95 | přečteno: 440x