Všude ho vyhazovali, až u A-Z Kučera, s.r.o. si ho váží

Pan Karel si prošel tím, čím mnohý začínají muž po ukončení studií. I když absolvoval s červeným diplomem a při škole měl dostatek praxe, díky přestěhování z Prahy do Hradce Králové neměl začátky jednoduché.

Přece jen, zpřetrhané kontakty s pražskými firmami, a to i nadnárodními, nebylo snadné v novém, mnohem menším městě, hned nahradit.

A tak Karel hledal. Pracoval u velkého mobilního operátora, u mezinárodní logistické firmy i v jednom velkém státním podniku. Všude rádi využili jeho nadšení, elán a novátorské nápady, ale poslední den zkušební lhůty mu vždy poděkovali a rozloučili se s ním. Krize prý klepe na dveře a nechtějí přijímat mladého člověka na HPP.

Naštěstí si pan Karel v nejmenovaném periodiku všimnul nabídky pracovního místa u královéhradecké firmy A-Z Kučera, s.r.o.. Příjemný přijímací pohovor s majitelem firmy Karlovi už mnohé naznačil. Ale přesto nyní uznává, že jeho představy byly v tom nejlepším slova smyslu překonány.

Poctivá mzda mu chodí na účet každý měsíc v přesně dohodnutý den, pět dní dovolené navíc, které A-Z Kučera, s.r.o. Hradec Králové všem svým zaměstnancům poskytuje jsou také zajímavým a vítaným benefitem, stejně jako stravenky v hodnotě 100Kč a podniková chata v Malé Úpě.

Karel navíc absolvoval zajímavou zahraniční stáž, kam byl svým novým zaměstnavatelem vyslán. Ta byla v hodnotě 280 000 Kč (včetně DPH) a Karel by si ji sám nemohl dovolit. Nyní tedy v moderně zařízených, klimatizovaných kancelářích pracuje obklopen stejně šťastnými lidmy. Pan Karel je konečně spokojeným zaměstnancem a velmi si váží faktu, že může pracovat ve společnosti A-Z Kučera, s.r.o. z Hradce Králové.

Jak mi Karel prozradil, neměnil by. A kdyby už přece jen musel, zamířily by jeho kroky patrně do Dopravního podniku města České Budějovice, kde je to prý také stejně skvělé.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jiri Kucera | pátek 28.2.2020 13:58 | karma článku: 11,02 | přečteno: 489x