Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Sobotka dosáhl vítězství a koaličního potenciálu. Není důvod , aby odstoupil. Celý problém pana Sobotky je v tom, že nešel hradnímu kašparovi na ruku a Hašek a spol de facto reprezentují Zemana a SPOZ. 

Na svůj názor máte právo, nicméně.........ČSSD je v tomto světový unikát. Odstřelit předsedu vítězné strany, který má možnost sestavit vládu, tak to ještě nikde nebylo.

2 2
možnosti
JK

J63i97r89i 48K27u77c47e35r72a

28. 10. 2013 18:04

třebas ho neodstřelí, třeba to ustojí, není to moc přehledné; já jen tvrdím, že měl odstoupit sám, protože výsledek je tragédie (jejich ;-) ); souhlasím, že se tam celkem rozumně rýsuje koalice, ale taková, která - já říkám naštěstí - neumožní ČSSD naplnit jejich předvolební sliby; brali to přitom jako hotovou věc; Sobotka to projel a projede každé volby, které postaví na negaci a své osobě; protože má charisma mokrého hadru....

3 0
možnosti
Foto

Je sice možné, že ČSSD získalo méně hlasů než se očekávalo, alě těch milion hlasů, co ta strana dostala, bylo s očekáváním, že se bude Sobotka ucházet o předsedu vlády.

2 3
možnosti
JL

Před třemi roky odstoupil z vedení ČSSD Paroubek, jenže ta situace byla jiná. Paroubek po sečtení věděl, že nemá ani teoretickou šanci sestavit koaliční vládu. Sobotka by samozřejmě koaliční vládu sestavil.

3 3
možnosti
PB

Opět jeden, který místo gratulace k vítězství Sobotkovi,  hledá způsob, jak omluvit Haškovo jednání :-)

4 3
možnosti
JK

J18i50r59i 17K77u43c36e12r83a

28. 10. 2013 17:59

Já gratuluji spíš sobě, že Bohouš ne-vyhrál. Protože dopadnout to podle jeho představ, vládl by s komunisty, což by se mi eklovalo. Haška obhajovat nechci, proč taky. Doufám, že díky špatnému provedení "akce" zmizí mi z očí i on. :-)

4 0
možnosti
JS

čas k odstoupení sobotky je tehdy, až nesestaví vládu. Tak to chodí v normálních státech. Šance byla.

Mimo to, jestli nechápete, že volební debakl způsobil převážně Hašek a comp. , nechápete toho mnoho

8 3
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2184x
Od roku 1992 podnikám, mám rád Járu Cimrmana, Monty Pythony, Jasnou Páku a hradecké Votroky.

Seznam rubrik