Petr Nečas - s nacisty až do 5. května 1945 ?

Náš předseda vlády považuje boj proti korupci v této době za přeběhnutí k partyzánům v dubnu 1945... Chvilku po volbách jsem já bláhový měl snahu uvěřit, že jde o normálního člověka, který by snad mohl vrátit vládnutí v této zemi normální lidský rozměr. V tento okamžik je to pro mne už jen špína chlap.

Snad tak hloupě reagoval na skutečnost, že do čela boje proti korupci se začal v posledních týdnech stavět kde kdo a že morální profil těchto nových "vůdců" je prachbídný. Ale vzkázat své zemi, že je těsně před koncem boje s korupcí v okamžiku, kdy vládne tento loutkový premiér ruku v ruce s Vondrou, Kalouskem, kdy Standa Grossů místo v base večeří v Hiltonu, kdy exministr Řebíček místo lepení pytlíků na Borech kupuje fotbalové kluby, kdy člen legislativní rady vlády Staněk tankuje zadarmo naftu a diví se nedůvěře ve své tvrzení, že přece jednou zaplatit chtěl, to je tedy "chucpe".

Pro naši zemi ve válce s korupcí není duben 1945, my jsme pár dní před atentátem na Heydricha ! (Děkuji neznámému z diskuze za toto zde požité přirovnání).

 

P.S. Podle nejnovějších průzkumů má nejblíže k vítězství v následujích parlamentních volbách ČSSD. Beznaděj...

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jiri Kucera | středa 23.11.2011 17:57 | karma článku: 32,21 | přečteno: 1703x