Pane Bože, ochraňuj soutěž MISS!

Německo je opět v čele světového pokroku. Soutěž MISS, z mého subjektivního pohledu nezajímavá přehlídka vysokých (měřím 174cm), štíhlých (na mne až příliš štíhlých) a plochých (mám rád pěkné Švandovy dudy) slečen,...

... které chtějí světový mír (já taky), odstranila z poroty chlápky.

 

To mi přijde mnohem - s prominutím - větší blbost, než soutěž sama. Je to velmi nebezpečný krok, který může významně ohrozit reprodukci sportovců, především fotbalistů a hokejistů.

 

Přehlídka dívek sloužila mnoho let jako spolehlivá seznamka pro dívky, které chtějí poznat partnera na úrovni první ligy, ba i na úrovni reprezentační. Mnohdy taková známost vedla ke sňatku, nebo alespoň společnému bydlení, a byla ztvrzena potomkem, i několika potomky.

 

Současný krok Němčourů může, bude-li aplikován časem i u nás, vážně tuto sportovně/společenskou symbiózu narušit. Což v době, kdy na časy Nagana či Brucknerova výběru s kapitánem Nedvědem fanoušci už jen vzpomínají, kdy čekáme na potomky olympijských hrdinů, zplozených s MISSkami, kdy JJ68 stále nenašel tu pravou, hraničí s hazardem.

 

A co bude dál? V soutěži vín budou hodnotit vzorky abstinenti? Nejlepší klobásu vybere porota složená z veganů? V maturitních komisích zasednou analfabeti.....? Lidi, neblbněte, neberte to s tou rasovou, genderovou či mentální vyvážeností tak doslova. Aby dalším generacím nebylo povoleno souložit jen se stejným pohlavím :-( .

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jiri Kucera | neděle 26.1.2020 15:08 | karma článku: 40,40 | přečteno: 1830x