Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J71a69r92a 64R65a26n17k

27. 12. 2015 19:18

Pokud jste si mohl vsimnout, pan Sarapatka pise dal a je doma;-)

http://www.amo.cz/editor/image/produkty1_soubory/amocz_bp_16_2015.pdf

1 0
možnosti
ZD

jj..přesně tak...taky jsem se divil ...mmj...takovou blbost kdo napsal...měl si dát na hlavu kulicha a do huby větvičku...zelenou s malým ..""s""...zmizlo to tak rychle a potichu jak smrad ....chudáci z kavárny...jak k tomu přijdou...tolik slin a plyvanců a oni jim je vymažou...;-D;-D;-D

2 2
možnosti
ZD

plivat:-P:-P:-P...no co ...pl""y""vali tvrdě;-D;-D;-D

2 0
možnosti
MC

Ale stejně je to divné. Úřadující protektor se na diskusi pod zmaštěnou bulvární zprávou nechal slyšet, jak vše ověřují minimálně ze dvou zdrojů, a na přímou otázku, kterýže je ten druhý zdroj, se raději odmlčel.

1 0
možnosti
MC

On to nebyl únos který provedli proruští bandité, ale přátelské pozvání na kávu ukrajinskou SBU. Proto ten zmatek v českých mediích.;-D

4 0
možnosti
VR

Zpravodajská agentura ČTK, která poskytuje servis českým médiím, vydala v neděli ráno po osmé hodině omylem nepravdivou zprávu. V ní uváděla, že neznámí ozbrojenci zadržují ve východoukrajinském Slavjansku skupinu vojenských inspektorů Organizace pro bezpečnost a spolupráci v Evropě (OBSE), v níž jsou i Češi.

„Vycházeli jsme ze zahraničního zdroje, který později tuto zprávu stáhl, šlo o zastaralou informaci,“ řekl serveru Echo24.cz editor zahraničního zpravodajství ČTK.

1 0
možnosti
Foto

R^ Asi se to musí ještě ,,vypilovat";-D

3 2
možnosti