Já Slovákům nezávidím vůbec nic

Prý máme Slovákům co závidět, pokud jde o politiku. Předkládám vám níže fragment programu politického subjektu SME RODINA, který za pár týdnů bude spolurozhodovat o osudu Slovenska a je považován za součást slovenské "nové doby".

Prý můžeme Slovensku závidět jejich politickou kulturu. Na Hradě nemají prokouřeného nekorektního starce, ale půvabnou aktivistku, milující všechno a všechny stejně jako finalistky soutěže MISS v soutěžním projevu. Fica s jeho konty v Karibiku se zbaví, Kotlebu a Maťovičovo OĽaNO do koalice demokratických stran nevezmou. První je fašista, druhý populista. Nevím, jaký je Maťovič populista, ale pokud překonává jeho nabídka následující, tak potěš koště....

 

SME RODINA - BORIS POMÁHA, VÝŇATEK Z VOLEBNÍHO PROGRAMU.....:

 

Vytvoříme lepší podmínky pro využívání nové generace ekologických, bezpečnýcha tichých silničních vozidel a vlaků. Je nezbytné, aby dopravní prostředky ve veřejné dopravě, které se používají v současnosti, byly v horizontu 10 let nahrazeny ekologickými, bezpečnými a tichými dopravními prostředky.Individuální silniční doprava: vytvořili jsme a zavedeme do praxe finanční mechanismus, který zvýší dostupnost nových a na Slovensku vyráběných vozidel pro běžné občany a podniky, které podnikají na Slovensku. Formou dlouhodobého pronájmu zajistíme to, aby každý občan Slovenské republiky a společnost se sídlem na Slovensku měli k dispozici následující vozidla za uvedených podmínek:

 

Nabídka pro slovenské voliče-řidiče.

 

Uvedený měsíční nájem zahrnuje e-Známku, daň z přidané hodnoty a zákonnéa havarijní pojištění vozidla. U vozidel předpokládáme nulovou akontaci a délku pronájmu minimálně 36 měsíců.

https://hnutie-smerodina.sk/dokumenty/Final-Program-SME-RODINA-volebny-program.pdf

 

 

Tak hodně štěstí, Slovensko.

Autor: Jiri Kucera | čtvrtek 20.2.2020 8:24 | karma článku: 32,15 | přečteno: 1711x