Drahoše vypískali - pšššššt

Pan Drahoš, který se podle mého názoru stane za pár týdnů prezidentem naší republiky, navštívil tento týden (mimo jiné) hokejový zápas v Třinci. To je samozřejmě v pořádku. Hala Drahoše vypískala. 

Nepískali všichni. Ale celkový efekt byl jednoznačný: Drahoše vypískali na hokeji tisíce lidí. Věděli jste o tom? Tisíce lidí vypískají Drahoše a ono v médiích ticho. Pšššt! Tohle nemůžeme pustit. A když už ano, tak někam dozadu, zastrčíme to. Nebudeme kazit kampaň.¨¨Žádné palcové titulky: DRAHOŠOVA BLAMÁŽ V TŘINCI, žádné úderné úvodní články internetových serverů.

 

 

 

Jaká to proměna v přístupu médií! Na mítincích stávajícího prezidenta se sešlo často několik tisíc občanů. Z nich nějaké promile či možná celé procento pískalo, ukazovalo červené karty a pod. Na titulních stranách se však psalo prakticky výhradně o nich. Idnes, Aktuálně, Blesk, Lidovky..... Bohužel pak také veřejnoprávní média - a to je už skutečně darebáctví.

 

 

 

Není tohle ten "hnojomet", o kterém hovořil pan Drahoš? Hnojomet, zaměřený dlouhodobě a cíleně proti M.Zemanovi? Hnojomet soustředěných novinářských sil, který neinformuje, ale který vytváří iluzi zla a dobra. Hnojomet, kterému se ubránit nelze.

 

 

 

Nemám osobně nic proti panu Drahošovi. Myslím si, že je to inteligentní, snad i slušný člověk. V případě jeho zvolení, která jak jsem již v úvodu napsal očekávám, určitě nepůjdu rabovat, zapalovat auta, nepolezu nikam a nic vyvěšovat, nebudu psát, že nejde o mého prezidenta. S trochou smutku budu plně respektovat výsledek voleb, šťastný za to, že svobodné volby máme. Miloš Zeman si za spoustu svých problémů může sám. Tlačil na pilu i v situacích, kdy měl výrazně ubrat. Ale až chorobná nenávist, se kterou se do něj někteří!!! tzv. správňáci trefují, a neskutečný novinářský zločin na něm spáchaný zůstanou neoddiskutovatelně smutným a temným stínem nad prezidentskými volbami roku 2018.

Autor: Jiri Kucera | pátek 19.1.2018 13:55 | karma článku: 45,84 | přečteno: 4775x