Degenerace Evropy bez imigrantů?

Včera se objevila na serveru novinky.cz věta v rozhovoru s německým ministrem financí Wolfgangem Schäublem, která zněla tak neuvěřitelně, že jsem celý den čekal, nedojde-li k její opravě či upřesnění. Nestalo se tak.

Pak mi tedy nezbývá z hrůzou věřit tomu, že nejsilnější evropské ekonomice šéfuje pomatený člověk. Protože nevěřím tomu, že někdo se zdravým rozumem by mohl vážně myslet slova: “Pokud nebude Evropa otevřená uprchlíkům, zdegeneruje v příbuzenských sňatcích. Uzavření je přece to, co by nás zničilo, což by nás vedlo k degeneraci v příbuzenských sňatcích.“ Tento, z mého pohledu naprostý blábol, zazněl v rozhovoru ministra Schäubleho pro německý týdeník Die Zeit. 

 

Vezmu-li v potaz, že Merkelová drze, podvodně a možná i zločinně přímo vyzvala imigranty k pochodu na Evropu, aniž by k tomu měla jakékoliv oprávnění i tak antievropského Bruselu, musí mne slova jejího mocného ministra děsit. K tomu čerstvé rozhodnutí soudu, že imigrantka s falešným pasem nesmí býti zadržena. Z evropských “elit” jde vážně strach.

 

 Často se v internetových diskuzích objevují více či méně vulgární poznámky na inteligenci našeho prezidenta Miloše Zemana. I já mu někdy nerozumím, i já s ním někdy hluboce nesouhlasím. Ovšem jsem skálopevnmě přesvědčen, že Česká republika má prezidenta, který je oproti ministrovi financí Spolkové republiky Německo skutečným titánem inteligence. A žasnu, že hloupé a nebezpečné výroky Wolfganga Schäubleho prošly v našich médiích prakticky bez povšimnutí. Osobně jsem čekal na zasvěcený komentář od některého z mých oblíbených politických komentátorů. Nenašel jsem k tomu ovšem žádný...

Autor: Jiri Kucera | čtvrtek 9.6.2016 9:00 | karma článku: 43,21 | přečteno: 2806x