Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Tak na komunistickych novinkach se vcera objevila veta, zrejme vytrzena z kontextu o cemsi.

Zjimave ovsem je, ze v Nemeckem tisku poslednich dnu lze najit pod Wolfgyng Schäuble jen toto jmeno jako mozneho pristiho Bundespräsidenta.

1 0
možnosti
VG

Ten darebák tím ovšem nemyslel páření šlechtických rodů s těmi parazity. Je to určeno jen pro německou holotu.

8 0
možnosti
JN

J83i80ř89í 64N33o97s25e88k

9. 6. 2016 11:06

Příbuzenské sňatky ničí genofond muslimů, snižuje jejich průměrné IQ, vede k vysokému počtu vrozených genetických vad. Evropy, žádné z Amerik a většiny Asie se to netýká (už ani Indie netrvá na sňatcích mezi bratranci a sestřenicemi, zato Pákistán ano).

http://orlik.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=272061

http://neviditelnypes.lidovky.cz/veda-jak-zvysit-svetovou-inteligenci-d8k-/p_veda.aspx?c=A140926_215853_p_veda_wag

6 0
možnosti
Foto

Tisíciletá říše měla svého Mengeleho, EUříše má svého Schaubleho. (omlouvám se, neumím to napsat správně češtinářsky). Všichni to vidí, jen on je přesvědčen o své tisíckrát opakované pravdě (asi zkřížen ještě i s Goebelsem).

4 0
možnosti
FB

Pokud jde o ta fakta... Myslel jsem, že dostupné statistiky dávno přesvědčivě prokázaly, že ono "drzé, podvodné a možná i zločinné" pozvání kancléřky Merkelové nemělo signifikantní vliv na vývoj migrační krize. Myslel jsem si to špatně: Lidé dávají přednost emocím před fakty.

3 4
možnosti
VK

Můžete dát prosím odkaz na ty statistiky? Děkuji:-)

0 0
možnosti
PK

Degenerace hrozila i u nás, ale jen v některých lokalitách. Po druhé světové jsme tam šoupli vojsko a záklaďáci se činili a "problém" řešili. Dnešní jednotná Evropa s půl miliardou lidí je snad dostatečně veliká aby Schäuble neměl pravdu. A hnát sem doslova miliony je skutečně "na palici".

13 0
možnosti
PK

Vždy je nutné pracovat s průměrem a ne vytáhnout pár rozinek. Před několika dny jsem byl s vnukem na dětském hřišti v "multikulturním" novém sídlišti na Zličíně - podíl Čechů odhaduji tak max. na 50%. Chodí tam s děckem i mladá, krásná (trochu silnější) Turkyně. Původem z Istanbulu, manžel Čech a jako správná žena a umírněná muslimka následovala muže. Bavíme se anglicky, perfektní dojem. Ale je tu důvod aby přišli do Evropy další miliony Turků, kteří se zejména v dalších generacích moc velké oblibě v Berlíně a jinde netěší? A to nemluvím o Arabech či černoších.

4 0
možnosti
JS

Na tom vyjádření německého ministra financí je názorně vidět, že tito lidé jsou naprosto odtrženi od reality a jsou rozhodnuti za každou cenu realizovat jakousi svou vysněnou verzi nového světa. To, co řekl, je vpodstatě sen o nové a lepší lidské rase. Doslova chce zabránit genetické degeneraci Evropanů. Nejenže chce zabránit něčemu, co vůbec nehrozí, ale chce tomu zabránit faktickou politikou eugeniky, pro kterou potřebuje genetický materiál uprchlíků.

Zní to naprosto děsivě, ale opravdu to řekl jeden z nejvyšších evropských politiků. Jako kdybychom se začetli do nějaké hrůzné vize budoucnosti z pera spisovatelů sci-fi, kteří psali o totalitních společnostech, kde je každý detail lidského života pod absolutní kontrolou – včetně genetické výbavy. Islám a eugenika tvoří pro takovou vizi společnosti ideální kombinaci.

19 0
možnosti
SB

Nedá se diskutovat s dvěma skupinami lidí:

S těmi, kteří neuznávají fakta nezávislá na názorech či citech nezávislá fakta (například s těmi, kdo tvrdí, že neexistovaly plynové komory v nacistických vyhlazovacích táborech a že neexistoval holokaust Židů), a s těmi, kteří vědomě říkají nesmysly jenom proto, že je to trend toho či onoho proudu.

Když e někdo mýlí, je určitá naděje, že změní názor. Ale když někdo neuznává fakta, nebo když někdo vědomě říká smyšlenky a polopravdy, tak to už není věcí názoru, nýbrž postoje. A ten je obvykle trvanlivější než názory.

A to je příklad i pana ministra. Tohle nemůže mínit vážně ani on, ale přesto to prohlašuje.

15 2
možnosti

Možná, že nemáte až tak docela pravdu. On tomu věří, takže nám nelže. Fakta se dají interpretovat různě a něco jako univerzální pravda neexistuje. Ale pokud z myšlení přejdete na víru, aplikujete fakta podle víry.

Myslím, že je jen přesvědčen, že koná dobro. A to je zlé. Něco ve smyslu: My vás zachráníme, i kdybyste měli všichni chcípnout.

7 0
možnosti
MP

Ten pán mluví nesmysly. Jsem amatérský genealog a už pár let se vrtám v matrikách. Většina lidí má kořeny na vesnicích, kde po 200-300let (aspoň dle existujících zápisů) docházelo k sňatkům v určitém okruhu toho kterého panství. Známky degenerace se nijak neprojevovaly, možná i kvůli přirozenému výběru (méně zdatní umírali mladí). Přesto se tam vždy vmísil nějaký vzdálenější "element".

V dnešní době, kdy lidé cestují, mají možnost výběru partnera, tak není potřeba nějakého nuceného dovozu. Věc se řeší přirozenou cestou.

A navíc. Copak jsou lidé nějaký chovný dobytek, aby se někteří cítili být povoláni to nějak eugenicky řešit? Tohle už Němci taky vyzkoušeli. Copak jim to nestačilo? Takový hnus vypustit z huby:-/

36 0
možnosti
ZV