Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Nic si z toho nedělejte, američani nám zase diktují co a jak máme stavět.

Tak že jeden za osmnáct ,druhý za dvacet;-D;-D

0 1
možnosti
PN

A máte pro svá slova něco jako důkaz?

0 1
možnosti
JJ

Na co by je potrebola? Vzdyt je to je dalsi mistni politruk-tluchuba.

1 1
možnosti
AK

„Dovolte mi, abych vám ještě jednou blahopřál k vašemu jmenování,“ řekl Zeman bezprostředně po složení Arenbergerova slibu. „Nastupujete do funkce ministra zdravotnictví ve velice těžkých dobách, kdy zápasíme s pandemií a nejdůležitějším, i když nikoliv jediným nástrojem v tomto boji, je očkování. Každý z nás by měl proto usilovat o to, aby zde bylo co nejvíce efektivních vakcín. Zasloužil se o to pan premiér a i já jsem se obrátil dopisy na izraelského, ruského a čínského prezidenta s žádostí o dodávky vakcín. Ve všech třech případech byla odpověď pozitivní, ale bohužel váš předchůdce a ředitelka SÚKL tento proces blokovali. Je dobré si uvědomit, že každý, kdo tímto způsobem postupuje, škodí České republice a nese spoluzodpovědnost za lidi, kteří kvůli nedostatku vakcín a pomalému očkování umírají. Jenom za dnešek jich bylo asi 150,“ sdělil Zeman.

Myslíte si, že to není pravda?

S čím konkrétně nesouhlasíte?

Já bych chtěl taky být očkovaný - libovolnou vakcínou - bez ohledu na to, kdo ji vyrobil.

Američan, Číňan, Rus - je mi to jedno.

Na příkladu kancléře Kurze vidíme, že v dnešní době není nic důležitějšího než sehnat co nejvíc vakcín.

Tomu se věnuje se vší vehemencí.

Putina dokonce navštívil.

Je Kurz ruský šváb?

A v Izraeli vidíme, že to funguje - když je očkováno co největší množství obyvatel, můžou se opatření uvolnit a nic špatného se neděje.

2 1
možnosti
DR

Kurz je také v tomto jeden z mála rozumných evropských politiků, na rozdíl od tohoto ideologického blogového blábolu. Rv

4 1
možnosti

R^

O velezradě se mluví již léta, ale prý podle Ústavy je náš prezident nezodpovědný za své činy. Je to takový postkomunistický neomezený papaláš!

:-)

1 3
možnosti
JR

J86a61n 68R27á95ž

7. 4. 2021 18:21

Sputnik V se stal jedním z hlavním témat, která rezonují v evropské společnosti i ve vrcholné politice. Cíle ruské propagandy bylo tak dosaženo. Vedení EU, neschopné zajistit dostatek vakcíny schválené EMA, ale i psavci, jako je autor tohoto článku nebo pan Ziegler, pro kterého je téma "Sputnik" stálým krmivem jeho blogů, se stali nechtěnými aktéry propagandistické ruské hry.

O Sputniku V se všude mluví a píše, ruská vakcína se stala vděčným tématem komentátorů, veřejných diskuzí i jednání na úrovní vlád celé Evropy. Takový úspěch zřejmě autoři této propagandistické manipulace veřejného mínění ani neočekávali.

2 4
možnosti
VV

Vedení EU, neschopné zajistit dostatek vakcíny schválené EMA, ....Vy mate ale predstavy.

Nezaspal jste 40 let, kdy o tom co bude a nebude rozhodovala v CSSR strana a vlada?

2 1
možnosti
VV

Bohuzel uz od roku 1945.

2 0
možnosti
VB

Kreml je možná informován ještě líp, než si myslíme, prostě Putin sáhne do šuplíku a ví, na koho se spolehnout?

3 0
možnosti

Některé spisy StB byly u nás zkartovány, ale v Kremlu v šuplíku je má KGB dále! Někdo z vás mi poslal Zemanovo evidenční číslo a krycí jméno, ale kdo by tomu věřil, že? :-)

0 0
možnosti
JD

J70a59n 92D88o43u36š18e84k

7. 4. 2021 16:42

Tohle už skutečně smrdí.

4 1
možnosti

R^Pevně doufám, že po letošních parlamentních volbách dojde k takové změně politického klimatu, že se bude svírat zadek i tomu ruskému agentu na Hradě.

8 1
možnosti
Foto

Prvním úkolem nové sněmovny by mělo být odstavení Zemana. Všechno ostatní počká.

4 2
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1205x
Člověk, který vždy šel svou cestou, ale vždy se zajímal o cesty jiných. Moje povolání mi pomohlo pochopit nejen to, že naše země je maličká, ale i to, že většina problémů jednotlivce je vcelku bezvýznamných a zbytečných.

Seznam rubrik