Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Autore, když už jsme u té pravděpodobnosti, zamyslete se, prosím, a sdělte nám, kolikrát DEZA otrávila Bečvu od roku 1960, tj. od roku, kdy zahájila svou činnost ve Valmezu a dělá stále to samé, tedy zpracovává dehtové a fenolové odpady z výroby koksu.

A ještě nám, jako bonus, poraďte, jak šikovně, ekologicky tyto toxické produkty jinak zužitkovat.

Děkuji.

0 0
možnosti
LJ

Na rozdíl od ostatních diskutujících s vývody autora blogu souhlsím.

0 0
možnosti
Foto

Mi příjde ,že toto nedošetření a udržovaní v mediálním prostoru vyhovuje Hamáčkovi a opozici. Jestli to skončí tím ,že je Babiš nevinen tak už to nikoho zajímat nebude. Když bude vinen tak DEZA zaplatí mastnou pokutu a tím to také končí. Myslím ,že bude snaha to ohřívat až do voleb.

0 4
možnosti
PK

Pochybuji, že by AB byl schopen takovouto kauzu ututlat, jsou tady šiky antibabiš bojovníků, kteří jdou za většími maličkostmi než je KB. A já stále ještě důvěřuji v polici a justici, stále, možná naivně ale...

4 3
možnosti
Foto

Zaregistroval jsem informaci, že na Bečvě má být instalován automatický systém detekující znečištění vody. Má se jednat snad o první takovýto systém u nás a má být instalován u výpustě z DEZy?

1 0
možnosti
Foto

Tak nevim. Podle jedněch je viník jasnej. A podle jinejch nejasnej. Třeba, je poněkud divné, že otrava se měla projevit asi až 4km pod ústím výpusti, kde má kdosi fy;-)

1 0
možnosti