Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Pepe I

8. 10. 2012 15:48
Studente, manažere, fotografe...

Chlapče, s tímhle myšlením a viděním světa asi brzy domanažeruješ. Přestaň pindat nesmysly a tvoř, okysličuj a hlavně si života užívej. V době, kterou jsi nezažil, by jsi neměl šanci ani napsat takovýhle paskvil, nacožpak ještě mít možnost srovnávat Čechy s Frantíky či Italy. Nekaž nám názor na mladou ambiciozní generaci a, pokud k ní nepatříš, tak se s tím nechlub.

1 0
možnosti
H

hafusak2

8. 10. 2012 12:15
Přímo miluju světaznalce,

kteří vědí, že jinde je nebe modřejší, tráva zelenější a deset deka salámu je tam mnohem větší kus. Stačí se ale podívat, kdo takové pitomosti hlásá: V naprosté většině jsou to duševní trpaslíci, kteří z vlastní nedostatečnosti dělají národní rys, jen aby nemuseli přiznat, jak jsou sami přízemní. Proč neslyšíme nic o "malých poměrech a malých lidech" třeba švédských, finských, izraelských, švýcarských a pod.? Bohužel tohle je také negativní pozůstatek po presidentu VH a jeho řečech, že vlastenectví je "zatuchlá peleš" a "fangličkářství", že se tále musíme někomu za něco omlouvat, za něco cítit vinu a pod. Být malým závistivým a neschopným trpaslíkem se stálým bědováním, že u nás nic nejde dělat je mnohem jednodušší nežli se připojit k těm, jako byli pp. Baťa, Škoda, Kolben, Daněk, Janeček a mnozí další a prokázat své skutečné kvality.[>-]

1 0
možnosti
ZH

Zani

8. 10. 2012 11:10
Genau!!!!

R^

0 0
možnosti
ML

marlow

8. 10. 2012 11:03
Soudite li ostatni, soudite sam sebe

Co VY delate pro napravu? Jite stylove jako Francouzi? A to nas spasi? Mate pocit ze vase povysene a arogantni "pranyrovani spolecnosti" je to reseni? Jdete se vycpat! Bud zvednete zadek a vstupte do nejake strany, zkuste si na vlastni kuzi jake je to bojovat a ne zvanit, anebo mlcte!

2 0
možnosti
JK

pesimistka7

8. 10. 2012 10:46
Aha...uf!

Já bych řekla, že každý jsme nějaký. Pokud jsme "skrblíci", proč zde lidé přispívají např. na charitu a jsou schopni pomoci druhým (viz.povodně, atd. atd.)? Že jste nezaznamenal, neznamená, že se neděje... pokud to jen ignorujete, tím hůř... Na "západ" se díváme (nakonec, proč ne), ovšem také je nám "shora" dle potřeby předhazován, např. jde-li o to zvýšit u něčeho ceny. A zrovna Vy si ten západ evidentně neskutečně idealizujete. Např. Francouzi jsou samá stávka, ale to se sem nehodí, co...I my se umíme bavit, máme specifický humor, lidi šikovné, chytré, zručné a pracovité (a prosadili se ve světě) a je minimálně smutné, že takové házíte do jednoho pytle s těmi, které se momentálně účelově snažíte vypíchnout. Hrdosti by mohlo být víc, ale holt tam, kam Vy, přes ty hranice koukáte, měli zase "kapku" jinou minulost: místo zdejších 40 let stagnace - vývoj. 

Btw.:výlevy v podobném duchu to ale fakt nevylepšíte...

0 0
možnosti
OB

-OB-

8. 10. 2012 10:27
Podle sebe soudím

tebe… Máte ale pěkně ošklivé vlastnosti :-))

0 0
možnosti
M

milanalois

8. 10. 2012 10:19
My dojíme EU?

Reálné peněžní toky ale ukazují na něco jiného: EU dojí nás, zejména prostřednictvím velkých firem, zvláště bank a pojišťoven.

0 0
možnosti
JM

jamijam

8. 10. 2012 10:30
Re: My dojíme EU?

No jo, vždyť jsme pro pro všechno hledali "strategické partnery". No a teď je máme!

0 0
možnosti