Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

mbem

19. 10. 2012 8:12
Trvalé hodnoty?

Že něco nebude mít hodnotu zítra, tak ji nemůže mít ani dnes? :-P

0 0
možnosti
ML

meyla

19. 10. 2012 7:40
Malinko bych vas opravil. ..

Vas jinak zbytecny clanek lze jen racionalne doplnit v nazvu, asi takhle : Řidič Tykadlo pouze vyjádřil názor (NEKTERYCH) lidí na politiky. Ale hlavne, ze jste si zamudroval.

0 0
možnosti
P

pěnice

18. 10. 2012 20:42
Jestliže Smetanu

nahlásili samotní zaměstnanci,jeho kolegové, o něčem to vypovídá a sice,že není zrovna v kolektivu oblíben.Sedět jde za to, že nerespektoval výrok soudu.Představa,že každý odsouzený si bude po svém vykládat,jestli se podřídí rozsudku by byla katastrofa.Smetana se choval jako hloupý puberťák,který když byl usvědčen,protože nejprve trapně svůj čin popíral,začal se vydávat málem za disidenta.

3 0
možnosti
BVLANČ

Bota v lejnu, ale noha čistá

18. 10. 2012 22:49
Re: Jestliže Smetanu

Jestliže Smetanu naprášili jeho kolegové, tak to vypovídá jen o tom, co je to za ubožáky (a to si o Smetanovi nemyslím opravdu nic lichotivého). Se zbytkem stoprocentní souhlasR^

0 0
možnosti
JH

George.Camomile.blog.idnes.cz

18. 10. 2012 20:08
Asi nejste příliš vzdělán v právu, když jste napsal toto

"Jaký je teď rozdíl, jak neuvěřitelná je argumentace, že ničil soukromý majetek. Páni politici, ruku na srdce, co se stane s vašima vyretušovanýma ksichtama po volbách? Jdou do šrotu, tudíž žádné trvalé hodnoty."

Nalezne se mnoho příkladů pro to, proč nemáte pravdu. Například, pokud tramvaj jede z bodu A do bodu B jede tam stejně i kdyby byla prázdná. Kde je nějaká trvalá hodnota? Není, je to služba. Několik pasažérů přesunulo z bodu A do bodu B a tramvaj by jela i bez pasažérů. Ale ZCELA CHYBNÁ myšlenka je, že když cestuje černý pasažér, tak se nic nestalo. V Praze zaplatí černý pasažér pokutu asi 35 x ceny lístku.

A "hodnotou" oněch plakátů, za které strana zaplatila, bylo, jako u každé jiné reklamy, to, že je lidé po nějaký čas uvidí a toto bylo zmařeno. Takže škoda zcela nepochybně nastala a nic na tom nezmění fakt, že za 14 dní by plakáty šly do sběru. Ale zcela jinou otázkou je, zda to mělo být oznámeno jako trestný čin poškození cizí věci. Tady prostě chyběla velkorysost.

0 0
možnosti
LH

nespavec

18. 10. 2012 20:16
Re: Asi nejste příliš vzdělán v právu, když jste napsal toto

P.Smetana není ve vězení za malování tykadel ale za to že odmítl veřejně prospěšné práce.Trestní oznámení podal Dopravní podnik a ne ODS. Proboha v jaké řeči to potřebujete napsat, aby jste tomu rozuměli?????

1 0
možnosti
BVLANČ

Bota v lejnu, ale noha čistá

18. 10. 2012 19:03
Píšete:

"Václavu Havlovi nikdo tykadla namaloval, lidé si ho vážili. A pokud by

se někdo takový našel, on by se tomu zasmál a obrátil to ve vtip."

 Nevím, jak jste na tom s pamětí, ale opravdu si nepamatujete, jak dílo "Dášeňka a Václavka" pana Knížáka skončilo až u soudu? Nějak se tomu dílu pan Havel nezasmál a neobrátil to ve vtip, naopak to řešil soud (a je jedno, jestli to tam dohnala Dášenka nebo Václavka).Tedy dopadlo stejně jako dílo pana Smetany:-P

A pan Smetana dostal flastr "natvrdo" pro to, že je nihilista (spíš zamrzlý jednodušší puberťák a oslík) kašlající na všechno, ne kvůli tykadlům na řepách politiků...

4 0
možnosti
TS

Blábolivý Brod

19. 10. 2012 7:52
Re: Píšete:

R^ Dášeňka a Václavka mě taky hned napadlo.Jestli se nepletu, tak ta firma na boty na to tenkrát zkrachovala.

0 0
možnosti
JZ

hlubič

18. 10. 2012 18:14
Smetana

Udělal hloupost, ale trest a další jednání paní soudkyně je neomluvitelná trapnost,z jejího rozhodnutí přímo tryská nenávist a zaujatost.Celé jednání měla jednoznačně odmítnout,pokud je soudná.Jelikož není, je doslovně dle mého pomstichtivá zakomplexovaná dáma,měl zasáhnout prezident a vyřešit to elegantně smetením ze stolu,čili milostí.Danou dámu,bych nechtěl ani potkat,každý z ní musí mít žaludeční potíže.O jejím muži není třeba hovořit,všichni znají jeho křišťálový charakter

0 0
možnosti
VH

Stará kára

18. 10. 2012 18:34
Re: Smetana

Jestli z někoho tryská nenávist, jste to vy.

 Pan Smetana se dopustil zcela evidentně trestného činu a někdo dal podnět "orgánům". Co měla, podle vás, udělat soudkyně?

3 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

18. 10. 2012 18:06
Smetana vyjádřil více názorů

Nejprve vyjádřil názor na politiky. Pak vyjádřil názor na naši justici a pak vyjádřil přesvědčení, že u soudu není třeba se obhajovat a že není třeba respektovat rozsudky.

-

Když se to vezme kolem a kolem, ten chlap je asi jediný praktikující anarchista, které ho znám. :-)

3 0
možnosti
VH

Stará kára

18. 10. 2012 18:35
Re: Smetana vyjádřil více názorů

;-D;-D;-D

0 0
možnosti
K

karelst

18. 10. 2012 17:49
Souhlas

Pokud někdo oslavuje poškození cizí věci ať se jedná o cokoliv je pouze oslepen zlobou. Ta může vést k politickým stranám nebo sousedovi či někomu jinému. Ti, kteří tady Smetanu oslavují by asi při stejných malůvkách na svém baráku hovořili jinak. Pokud chtěl pouze proti něčemu protestovat ať nepoškozuje cizí věci. ať si protesz napíše nazeď vlastního domu.

1 0
možnosti
W

wiki5.5

18. 10. 2012 17:43
dyt at si vyjadri nazor

ale za svy, to je cely a spravnej princip demokracie

1 0
možnosti
VH

Stará kára

18. 10. 2012 17:40
Už mně všichni suprhloupí autoři blogů sejří

Kricifix!!  Pan Smetana   n e s e d í   z a   t y k a d l a.    Za poškozování cizí věci (§ 228 tr. zákona, nic speciálně vymyšleného) dostal   a l t e r n a t i v n í   t r e s t   100 hodin veřejně prospěšných prací. Asi byl rád že je potrestán, neb se neodvolal.  Ovšem trest nevykonal. V takovém případě je nutno uložit (dle zákona, platného pro každého, nejen pro pana Smetanu) trest jiný.  Opět byl trest ignorován. I nezbylo soudu, pokud chtěl respektovat zákon, než změnit alternativní trest na trest odnětí svobody nepodmíněně. Co se vám nelíbí na tom, že soud respektuje zákon???

  Závěr: Pan Smetana d o    b a s y   c h t ě l!  Z a k a ž d o u   c e n u!. nevím, zda proto, aby byl slavným či zda je někým naveden či dokonce placen. Ale tu basu si doslova vyžebral. A dělá hrdinu i chudáka současně. A blbci mu to žerou!

 PS: Ty plakáty byly poškozeny před vobami, tedy v době, kdy pro zadavatele měly hodnotu. (Souhlasím, že se místní ODS zachovalo debilně.)

8 0
možnosti
JK

truepapas123

18. 10. 2012 19:09
Re: Už mně všichni suprhloupí autoři blogů sejří

..je to marný, je to marný, je to marný...

0 0
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1668x
Začneme znovu a lépe.

Seznam rubrik