Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

petrph

21. 9. 2012 13:54
jakápak léčba šokem

Když tady vládla levice 8 let a nic zvláštního se nestalo? Ono samozřejmě, pokud by "riziko" komunistů (ale pozor, i jiných stran s totalitními úmysly) bylo v tom že lidé "za jejich vlády " zažijou šok a pak si příště u voleb svobodně zvolí jinou stranu, tak by si všichni pískali a klidně by to s těmi komunisty zkusili...jenže, průšvih totality j v tom že pak už se dlouho žádné svobodné volby nekonají...No uvidíme za 2 roky jak radostně se budou Kalousek s Nečasem pakovat z vládních pozic...

0 0
možnosti
KN

Karl Novak

21. 9. 2012 13:41
Blog je trochu nejasný !

Na jedné straně je levice jasně definovaná jako KSČM a ČSSD, na druhé straně se říká pouze pravice.

Jenomže kdo to je ? Autor pokaždé volil pravici, ale neříká koho.

Uvědomme si, že dnešní vláda ODS a TOP09 zakládá nové úřady, nabírá státní zaměstnance, zavádí nové regulace, zvyšuje stávající daně, zavádí nové daně, zavádí nové a nové poplatky, předává pravomoce do zahraničí, navyšuje státní dluh a neplánuje ani ve svém volebním období vršení státního dluhu zastavit.

Nic z toho není pravicové, ODS ani TOP 09 nejsou žádnou pravicí.

2 0
možnosti
WK

walter2000

21. 9. 2012 13:27
Bohužel,

doufat, že generační obměna přinese zlepšení je nesmysl. Mladí "politici" jsou ještě horší než ti staří, nemají už žádné zábrany a jejich snylsem život je opravdu jen urvi co můžeš a po nás potopa!

Máme 2 možnosti. Buď se smířit s tím, že změna k lepšímu bude trvat dalších 50 let a čekat, až naše politická garnitura pod tlakem veřejnosti a nahramaděných dluhů přestane tolik krást, nebo musíme zvolit cestu násilí, vyjít do ulic, donutit odejít stávající garnituru od obcí až nahoru včetně ministerstev což se neobjede bez krve a pak delegovat pravomoce omezenému počtu zástupců, kteří musí zůstat pod stálým dozorem veřejnosti a kteří uskuteční změnu systému v ČR. Tato varianta je ale u Čechů málo pravděpodobná.

Takže si nedělejte žádné iluze o viditelné změně k lepšímu v dohledné době. Bude ještě hůř, to si pište!

0 0
možnosti
DP

Daniel P.

21. 9. 2012 12:45
Otázka v nadpisu nedává smysl.

Tady žádná pravice totiž není.

4 0
možnosti

krtecek.velky

21. 9. 2012 12:54
Re: Otázka v nadpisu nedává smysl.

Také by mě zajímalo, které jsou ty pravicové strany. ODS, TOP 09, VV to nejsou.

1 0
možnosti
JC

JirkaTA

21. 9. 2012 12:30
Ty nové strany...

... tady už přeci byly! ODA, Unie svobody,SNK ED ...atd...atd. Zapadly a jejich politici nikdy nesplnili to, co hlásaly jejich programy. a hlavně, voliči je až na nepatrnou část (5,5-9%) nevzali.

0 0
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1668x
Začneme znovu a lépe.

Seznam rubrik