Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jáša

19. 9. 2012 14:47
...hovne ,

ono je to tak , není potřeba aby u každé flašky stal policajt , ono je potřeba provádět kontroly soustavně a namátkově , zjištěné nedostatky vyhodnotit, státní zástupitelství a policie podat kvalifikované trestní oznámení a soudy uložit už konečně tvrdé tresty. Tím by se vytvořila taková atmosféra ve společnosti , že provádět takovouto činnost je nebezpečné a že se nevyplácí. Je faktem , že porušování zákona provádí především mafianské a korupčnické struktury , které mají napojení na vysoké politické a policejní persony , které je poměrně učinně chrání. Je na nás , abychom už přestali volit podle předvolebních kydů některých lídrů pol. stran , ale podle činů celé politické partaje, jak sami dodržují zákon, jaké zákony přijimají. Pokud se samotní občane nezačnou zajímat o tkzv.politiku , která se ve skutečnosti může nazývat jako EKONOMIE PRO OBČANY a občane se podle těchto výsledků nezačnou chovat , nebude tady nikdy ani naznak pořádku a funkčního státu. Je to na nás všech !!!!!

0 0
možnosti

hovn

18. 9. 2012 23:57
pane plačko,

jestli máte představu, že je možné uhlídat veškerou nelegální produkci státní mašinerií, tak vás předem lituji za naivitu - to by musel být policajt každý druhý - zkuste Bělorusko a garantuji,  že ani tam vás neochrání a ještě budete muset držet pysk

1 0
možnosti

vezu maso pro doktora Jacksona

19. 9. 2012 0:15
Re: pane plačko,

Pouze tam kde nechteji delat vubec nic skuhraji ze to nejde. Samozrejme je mozne aby si stat vyroby a distribuci alkoholu ucinne ohlidal, jenze to by ho nesmela ridit mafie.

0 0
možnosti

George.Camomile.blog.idnes.cz

18. 9. 2012 23:44
On ten trh vůbec tak zaplavený není.

Kdesi jsem četl, že se u nás denně vypije 5 miliónů "dávek" tedy "frťanů" tvrdého alkoholu. Předpokládejme, že 5.000 "frťanů" je smrtelně kontaminováno (což jistě není) a jsem na jednom promile.

0 0
možnosti

pěnice

19. 9. 2012 0:38
Re: On ten trh vůbec tak zaplavený není.

Až "dojedete" na to jedno promile Vy, nebo někdo z rodiny, nebude se Vám to líbit.jedná se sice o nejlevnější alkohol ,jenže rum si kupují i movitější ,třeba do čaje nebo na grog, takže natrefit na něho může kdokoliv.

1 0
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1668x
Začneme znovu a lépe.

Seznam rubrik