Diskuse

A je to tady!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

stařec bez moře

20. 9. 2012 19:51
zlodějské vlády a to nejen ta dnešní

ale i ty předcházející a zlodějští politici svou benevolencí ke kolegům zlodějům přivedli tuto zemi ke kolapsu. Dnes řešíme metylalkohol, zítra to budou třeba léky. V Česku je prostředí nesmírně vstřícné všem formám zlodějen, protože legislativu tvoří ti největší zloději.

0 0
možnosti

.Camino

20. 9. 2012 18:57
Kdyz Cina zavalila zapadni svet leky, po kterych

pacienti hromadne umirali, hracky, ktere mely jedovatou barvu, zvireci granule, po kterych psi a kocky umirali v bolestech......muselo se vse stahnout z trhu. Budte radi, pokud zacnou umirat lide v cizine po poziti nasich skvekych produktu....tezko uz to napravite.

http://www.bbc.co.uk/democracylive/hi/europe/newsid.../9753521.stm

http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-19632014

http://www.arabnews.com/death-toll-20-czech-alcohol-poisoning-outbreak

http://www.medindia.net › General Health News

0 0
možnosti

Rupert

20. 9. 2012 18:05
Tak jste konečně přišel na to, jak změnit volební systém

Protože vláda nenechá trávit lidi, měl by odstoupit Kalousek, protože je chemik a hlavně z TOPky. Vlastně by měla odstoupit i německá vláda. Ta také nenechá trávit své občany.

0 0
možnosti

Lanta 20O4

20. 9. 2012 16:20
Tahle vláda zemi škodí už od samého počátku....

Nečasovu vládu provází od počátku jedna korupční aféra za druhou, jedno jejich rozhodnutí je horší než druhé a podle toho to taky vše vypadá. Země se ekonomicky propadá,daně se neustále všem jen zvyšují a Kalousek má ještě tu drzost lidem vzkázat, že vše prožrali a proflákali.

Neskutečný ;-€Rv

Co se týče prohibice tak opět vláda jako vždy jednala zcela neprofesionálně a hlavně přehnaně hystericky (důvodem byla zřejmě snaha odvést pozornost od koaličních šarvátek) . Prohibici mohli v klidu uvalit jen na tuzemský alkohol z pochybných zdrojů. Dovozovej alkohol a třeba taková Becherovka, to vše se  v klidu mohlo prodávat dál , neb tam riziko otravy nehrozí žádné.

0 0
možnosti

Lanta 20O4

20. 9. 2012 16:21
Re: Tahle vláda zemi škodí už od samého počátku....

Důsledkem tohoto naprosto hloupého vládního rozhodnutí bude jen to,že

státní kasa opět o něco schudne, nemálo lidí přijde o práci a mnozí

podnikatelé budou bojovat o přežití. Kdy už konečně lidem dojde,že

takhle to už vážně dál nejde ? Kdy už konečně lidi zvednou zadek a vládě to dají jasně najevo ? Nebo je vám tohle všechno jedno ? ;-€

0 0
možnosti

Olinček

20. 9. 2012 15:52
Gauneři.

První chybu ti gauneři v politice udělali když z trestného činu pálení kořalky v nelegálních pálenicích udělali přestupek s pokutou nanejvýš 3000 korun, policisté, kriminální vyšetřovatelé, politici, celnici, ti všichni věděli jaký byznys se tady z pančovaným alkoholem roztáčí. Novinářka pani Jana Lorencová jim takové případy nosila na zlatém tácu i z důkazy ((( rozhovory s pachately, natočená videá, zveřejňování v televizi v pořadu KLEKÁNICE)))  Vyhledejte si na youtube ((( LIH JEDE NA ČERNO,  LIH ZA MILIARDY)))

0 0
možnosti

kluk.od.lopaty

20. 9. 2012 16:06
Re: Gauneři.

Ale tady přece nejde o nějaké pálení kořalky v nelegálních pálenicích!!! Tady jde o velkovýrobu (nelegální) alkoholických nápojů z nekvalitních a většinou zdraví nebezpečných surovin! Tady se vyrábí vodka či rum z denaturovaného lihu (v tom nejlepším případě) a nebo dokonce z různých čistících prostředků či kapaliny do ostřikovačů! A to nemá s pálením kořalky v černých pálenicích nic společného....

2 0
možnosti

NTPT_POTRETI_ZAKAZANY

20. 9. 2012 15:43
Vy by jste raděšj aby po českém chlasu umíral ilidi

Hlavně že se prodá. A to mají levičáni odvahu kritizovat kohokoliv za chamtivost.

1 0
možnosti

abraka2

20. 9. 2012 15:54
Re: Vy by jste raděšj aby po českém chlasu umíral ilidi

1. Rozhodně nejsem levičák,s tím se už volby stejně nevyhrají.

2. Opravdu si myslíte, že německé řetězce nakupují pokoutně alkohol u stánků?

0 0
možnosti

Jarka Pavlíčková z Prahy

20. 9. 2012 15:31
Názor

Takže jste tu provedl kritiku vlády, co má teď vláda dělat? Vláda udělala prohibici, protože si to lidé přáli. Dokonce provede i nové okolkování. Měla snad zavádět důslednější kontroly? Jenomže těch výdajů by bylo tolik, že by to náš státní rozpočet neutáhl.

2 0
možnosti

kOBLICH

20. 9. 2012 15:22
Vláda ukázala nebývalou akceschopnost...

... a za to musí zaplatit, že?

Kdyby celá vláda jen seděla s rukama v klíně a říkala, že těch třiadvacet otrávených lidí zas není tak moc a kdo ví, jak to vlastně bylo (jak by to rozhodně dělala vláda z druhé poloviny politického spektra), tak byste tu hřímal, že je to ochrana mafiánů a jestli se z toho (metyl)alkoholu dostane něco do zahraničí, tak máme navždycky zničenou pověst a celý zahraniční obchod...

5 0
možnosti

taras

20. 9. 2012 15:37
Re: Vláda ukázala nebývalou akceschopnost...

Tohle je neuvěřitelné, jak malý český člověk uvažuje. Kdyby celní správa a policie pracovaly tak, jak mají, tak k téhle situaci vůbec nedošlo! A to je plná odpovědnost vlády, za to by měla odtáhnout. (Mimochodem, už jste se někdy setkal s nehorázným flákačstvím policie při tzv. bagatelní kriminalitě?)

0 0
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1668x
Začneme znovu a lépe.

Seznam rubrik