Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

Karma a souhlas.

Vaše blogy by si měli lidé číst se současným přemýšlením o podstatě věci, a ne jen jako konzumní sdělení. Možná by potom nepsali takové hlouposti do diskuzí a do článků. Ale to je a zároveň není, bohužel, už dnes v kurzu.

A můj souhlas je o to podivnější, že s vámi v části o Kalouskovi ne až tak souhlasím.

On korunové dluhopisy nevymyslel. Ty tam byly od počátku. On je jen využil pro ty nejmenší střadatele, kupce stokorunových státních dluhopisů, aby je tak uchránil od placení korunových daní z výnosu.

To, že se toho chytli různi velkostatkáři a velkouzenáři aby okradli daňový systém o miliony na daních ročně, za to on už nemohl.

1 0
možnosti
Foto

Velice děkuji za vaše příspěvky. Přiznávám se, že málo přispívám pod jiné blogy, protože se nerad nesmyslně hádám a také nic nehodlám zdrojovat, protože mám za to, že blog člověk píše proto, aby projevil vlastní názor a ne někoho o čemsi přesvědčoval. A jsem rád za každou reakci a nevadí mi, že není v souladu s tím, co si myslím já.

Co se týče Kalouska - nevylučuji, že máte pravdu. On to není jeho osamocený hřích. Na smyslu článku to však nic nemění. Různých absurdit je česká (i zahraniční) politika plná. ;-)R^

1 0
možnosti