Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vystihl jste to presne. Nejdrive byla vladni pravda, ze probkemy s nerizenou migraci nejsou. Ti co na to poukazovali byli xenofobove a fasisti. Pak zase jsme tu meli antivaxery. Ted zase mame putinovy filcky a dezolaty.

Pravda se vzdy casem ukaze, ale bohuzel uz byly skody nevratne napachany. To plati i ted. Az se situace jeste zhorsi, casem se vladni pravdy zmeni.

Potiz je v tom, ze lidi nepremysli a papouskuji tez se zpozdenim. Nejhorsi jsou ti, kteri potrebuji agresivne napadat nesouhlasy k vladnim pravdam, aby si pripadali dobri. A tak jsme poslouchali o xenofibnich skorovrazich migrantu, o skorovrazdicich neockovanych, o podporovatelich vrahu na Ukrajine....... a pak tito vladni agresivni papouskove klidne otoci a jede se dal s jinymi urazkami... A autori techto odsudku se stale citi temi lepsimi...

Jen se bojim, ze se to zase otoci pozde, tj. az bude cenzura i ekonomicka situace lidi ci skody na UA neunosne...

Pisete hezky. R^

1 0
možnosti
Foto

Samozřejmě, že se to někdy otočí. Ovšem jestliže dříve, než nastane správná konstelace, dopadneme nějak podobně jako Ukrajina. Než se ze všeho svrabu vyhrabeme, bude trvat několik generací. To mluvím hlavně o morálních škodách. Ale trochu mne naplňuje nadějí, že se nezlomili úplně všichni a alespoň malá část národa se snaží udržet zdravý rozum a šířit trochu objektivity mezi lidi.

Vážím si jich a věřím, že je budoucnost odmění přinejmenším uznáním. Většina disidentů za komunistické normalizace se nedočkala ani toho. Pravda, na několik výjimek.

Jestli mohu, doporučuji vám k přečtení knihu Petra Hampla Prolomení hradeb. Je na jeho stránce i volně ke stažení jako mp3. Je tedy o islámské imigraci, ale zajímavé části jsou i o společenských třídách.

A agresivita každého (platí i pro zdejší fóra) je dobrým ukazatelem vnitřní nejistoty takového pachatele.

Mějte se a smějte se. ;-)

1 0
možnosti
ES

Přemýšlení není trestné a láska není hřích. Lidé si to ale pletou, aby měli klid.R^:-)

1 0
možnosti
JR

J82a46n 31R22á39ž

20. 1. 2023 14:12

Přemýšlení není trestné......zatím!;-D

1 0
možnosti
Foto

Však se dočkáme. Tedy - lidstvo. ;-)

0 0
možnosti

Jasná karma! Pikantní je, že v tom často vynikají tzv."progresivisté" a "liberální demokraté".

3 0
možnosti
Foto

To jsou ale jenom zástupy, do kterých se zařadili lidé, kteří z nich cítí prospěch. Sami jen kývají a hlasují ve stejné jednotě, jako kdysi soudruzi. A hlavně názory a postoje jen přebírají, vlastní nemají.;-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 327
  • Celková karma 17,33
  • Průměrná čtenost 291x
Jsem expresident KKR, dárce plazmy, skládám básně, písně, musím je i sám interpretovat (nikdo jiný na to není) pomocí kytary a jiných hudebních nástrojů, zabýval jsem se grafologií, sloužil jsem u PS, vedl pionýry, byl finančním poradcem...

Věřím, že inteligentní člověk je schopen s jiným inteligentním člověkem se vždy domluvit. Jestliže oba chtějí. S těmi ostatními jak kdy. A že stejnou věc lze vidět i jinak.

Čulibrka uveřejňuji se zhruba ročním zpožděním v 13.30 hodin každý pátek.

Rád si přečtu vaše názory v debatě. Jakékoli. Napsat mi můžete i na https://www.facebook.com/jindrich.kubanek.3

Seznam rubrik