OS

Tenhle bloger je velmi zvláštní. Má téměř vždy na začátku vcelku dobrou myšlenku. A pak ji zprzní svým bigotně komoušským stylem. Hnus!!

Foto

Bigotně komoušský styl? Jak to dělám? Poučte mne, prosím. A že se vám to nelíbí, za to nemohu. Nějak si to vyřešte.

JK

J65a93n 60K61y95š80k69a

10. 5. 2024 18:25

"Protektorát se vrací"??? "Okupanti projíždějí. Děti mávají vlaječkami NATO."???

Nemáte ňákou fotku jak děti mávají nebo jen tak kecáte? Vaše dvě děti bych rád poznal, pane Kubánku. Jsem totiž přesvědčen, že i úplně blbý rodič může mít normální děti.

Foto

Ano, protektorát se vrací. Děti mávají vlaječkami NATO například na některém Dnu NATO. Na internetu si můžete najít i nějaké jiné fotografie. Nevím, jak vy to máte s výchovou svých dětí, ale mé nechte napokoji. Mám vám vracet vaší invektivu? Jasně, že nebudu - nemám to zapotřebí. Pěkný den!

PB

P11e40t10r 69B18u71r45i91a86n

11. 5. 2024 14:07

Vtip opět výborný.

Doprovodný text opět ve znění podzemního konspiračního centra.

Foto

Ano. Doprovodný text dovysvětluje můj osobní postoj k dané problematice. Nesouzní-li s mainstreamovým viděním světa, jsem tedy patrně členem nějaké konspirační organizace. Ačkoli o tom nevím.

  • Počet článků 328
  • Celková karma 16,91
  • Průměrná čtenost 302x
Jsem expresident KKR, dárce plazmy, skládám básně, písně, musím je i sám interpretovat (nikdo jiný na to není) pomocí kytary a jiných hudebních nástrojů, zabýval jsem se grafologií, sloužil jsem u PS, vedl pionýry, byl finančním poradcem...

Věřím, že inteligentní člověk je schopen s jiným inteligentním člověkem se vždy domluvit. Jestliže oba chtějí. S těmi ostatními jak kdy. A že stejnou věc lze vidět i jinak.

Čulibrka uveřejňuji se zhruba ročním zpožděním v 13.30 hodin každý pátek.

Rád si přečtu vaše názory v debatě. Jakékoli. Napsat mi můžete i na https://www.facebook.com/jindrich.kubanek.3

Seznam rubrik