Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EH

Ono to není jednoduché, protože příklady se už staly a vidíme příčinu i následek. Sudety nikdy nebyly české, proto vznikl ústupek Henleinovcům. KSČ zvítězila, protože lidi už nechtěli kapitalismus po vzoru první republiky. Toto není ústup hlupákům, ale nevyhnutelný vývoj.

Teď nás čeká další nevyhnutelný vývoj - nahrazení evropské civilizace jakousi smíšenou kulturou ze zbytku světa zastřešenou islámem. Humánní prevence neexistuje. LGBT, BLM a další hnutí jsou oproti tomu jepičí problémy.

1 2
možnosti
PB

K zvítězila proto, že používala KSČ v r.1946 takové předvolební hybridní bolševické podpásovky, které lidi neznali a nebyli na ně připraveni.

0 0
možnosti
PB

R^

Včera při přepínání TV jsem narazil na reportáž z nějakého Queer kempu (na západě, s českými titulky). Jeho účastníci, vymódění jako klauni, tam na kameru přednášeli své nadšení z celé akce. Prý si konečně mohli svobodně ujasnit svou identitu, pohlaví i sexualitu. Nic proti, jejich gusto, jejich život.

Ale poslední mluvčí mě zarazil. Povídal o tom, že nastal čas zavést pevnou organizaci, dát tomu tak nějak řád. Myslel jsem, že mluví o konceptu jejich společenství, než prozradil, že mluví o celé naši společnosti. Prý je třeba zrušit kastovní systém řízení celé lidské společnosti typu pyramida (tedy od nejvyšších autorit řízení až po širokou základnu) a přenést ho do horizontální polohy ve stylu: které zájmové skupiny si co urvou, vymezí a uzurpují, to je jejich. Něco jako systém prvobytně pospolné společnosti. Celé to pak nazval posunem lidstva kupředu. Šel z toho opravdu strach.

3 0
možnosti
Foto

Mladí lidé jsou lehce ovlivnitelní, a jak se mezi ně vloudí nějaký neomarxista, ochotně se chytí. Zní jim to pěkně. Historickou paměť nemají, jejich rodiče jakbysmet, a prarodiče ji ztrácejí. Občanská válka bude, její měkká podoba už probíhá.:-(

0 0
možnosti
  • Počet článků 332
  • Celková karma 15,17
  • Průměrná čtenost 302x
Jsem expresident KKR, dárce plazmy, skládám básně, písně, musím je i sám interpretovat (nikdo jiný na to není) pomocí kytary a jiných hudebních nástrojů, zabýval jsem se grafologií, sloužil jsem u PS, vedl pionýry, byl finančním poradcem...

Věřím, že inteligentní člověk je schopen s jiným inteligentním člověkem se vždy domluvit. Jestliže oba chtějí. S těmi ostatními jak kdy. A že stejnou věc lze vidět i jinak.

Čulibrka uveřejňuji s více než ročním zpožděním v 13.30 hodin každý pátek.

Rád si přečtu vaše názory v debatě. Jakékoli. Napsat mi můžete i na https://www.facebook.com/jindrich.kubanek.3

Seznam rubrik