Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Komunismus neobchází Evropu, protože komunismus je reálný tak možná někde v kibucech, což neznamená, že ho socani nemohou budovat až do našeho zbídačení. V Evropě se rozlézá socialismus, takže nás čeká bída a zmar.

1 0
možnosti
Foto

Ano. Už jsem to tu psal. :-/

0 0
možnosti
JL

Vidite pane Jindřichu Kubánku. Pisete o "zkreslenem videni" vsude jinde, ale do vlastni zeme se nepodivate. Cisty komunismus zde neni, ale ty programy, ktere drzely cely minuly system nad vodou, zde stale strasi. Prumysl nasledoval Leninuv "NEP" s obrovskou ztratou prestize, penez a ztratou toho zakladu phospodarstvi. Vedeni statu v rukach tech pokrokovych levicaku hrabouci pro vlastni kamarady a jeste po triceti letech nas stoji "mandl" cely system statu.

Jedinou viteznou akci po tech letech "obrozeni", je pomaly odchod tech, kteri toto "zkresleni videni" chteli upravit. Ze nemely ani to pero k podepsani dokumentu, nebo hledaly pomoc u tech byvalych bratru a nic nedostaly, to je pozastavilo. Proto i ta jejich "retorika" uticha.

Verme, ze ti nove prichazejici to "zkreslene videni" u nas mit nebudou.

1 0
možnosti
Foto

Ale zdá se, že myšlenka na NEP opět ožila. SSSR nechtě musel své kolonie v Evropě pustit, ale zajistil si pomocí různých Prognostických ústavů, že se sice hospodářky pozvednou, ale jen dočasně. Až budou bohaté, přijde čas je opět schlamstnout.

A až budou vycucané na dno, zase je necháme, ať to kapitalista opět postaví na nohy. A pak to zase ...

Historie se opakuje.

2 0
možnosti
JT

J89i47r19i 74T31i54c42h92y

15. 4. 2022 15:40

Ano, ale "komuniste" to nejsou. Je to nova zrudnost (v minulosti jich bylo mnoho, od otrokarstvi pres feudalismus, komuniste to nebyli), pro nedostatek lepsiho nazvu jim rikam radikalni levicaci.

2 0
možnosti
Foto

Samozřejmě. Nadpis KOMUNISMUS je pro zjednodušení, aby bylo zhruba jasné, o co jde. Můžeme jim říkat třeba neomarxisté, rudé mutace nebo leví liberálové. R^

0 0
možnosti