Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Máte pravdu, těch idiotů je moc.

1 0
možnosti
JL

Vite pane Jindřichu Kubánku, ze to co jste dlouze popsal ve vasem clanku, jisty muz pred 2800-ti lety to prohlasil v nekolika vetach. Nakonec se musel sam otravit. Proc?? To je jiz jiny duvod.

Bylo mnoho mudrcu, kteri se domnivali o zvraceni tech par vet toho muze svym myslenim, ale moc se to nedarilo. Alexandr Makedonsky svojim mladim, Jezis Nazaredsky svoji laskou a Karel Veliky svym mecem. Vznikly cirkevni organizace vseho druhu. U jedne to skoncilo inkvizici a to byl konec te evropske vetve teto cirkve. Dalsi muze ci zeny nebudu jmenovat, at se nekdo nemuze zlobit v nejmenovani jeho vudce ktereho obdivuje.

Je zde vsak jeden aristokrat, ktery pri svem bohatsvi nemel co jineho delat, tak se snazil toho reckeho filozofa dat do ledu svym objevem. Popsal principy prime demokracie a dal to do pisemne slozky jmenem "Spirit of the Law" (V duchu zakona z roku 1748) A ejhle, ten cin mel za nasledek usouzeni sesti muzu v nove zemi a ti sestavili system podle te knihy, ktery odolava vlivu casu a je zde jeste po 240 letech od vzniku. Ze by ten francousky baron mel pravdu???

Jen moje uznani tohoto pricipu vedeni statu jeste nezarucuje jeho budoucnost. Ma dokument, ktery drzi vse v demokracii a odolava se stat take tou organizaci putujici k diktatorstvi. Jak to ten ubohy Sokrates predpovedel.

Doufejme v nasi silu odolat tem idiotum a nedat jim tu moc. Ze to neni snadne citime vsichni.

Dekuji za pozornost a preji vsem krasny weekend.

1 0
možnosti
Foto

Už jsme jim ji nechali. Teď je problém, jak si ji vzít zpátky. Mluvím tedy o té moci.

0 0
možnosti
  • Počet článků 335
  • Celková karma 15,09
  • Průměrná čtenost 302x
Jsem expresident KKR, dárce plazmy, skládám básně, písně, musím je i sám interpretovat (nikdo jiný na to není) pomocí kytary a jiných hudebních nástrojů, zabýval jsem se grafologií, sloužil jsem u PS, vedl pionýry, byl finančním poradcem...

Věřím, že inteligentní člověk je schopen s jiným inteligentním člověkem se vždy domluvit. Jestliže oba chtějí. S těmi ostatními jak kdy. A že stejnou věc lze vidět i jinak.

Čulibrka uveřejňuji s více než ročním zpožděním v 13.30 hodin každý pátek.

Rád si přečtu vaše názory v debatě. Jakékoli. Napsat mi můžete i na https://www.facebook.com/jindrich.kubanek.3

Seznam rubrik