Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I66v49o 25C41i83l79i54c91h

28. 8. 2020 21:19

Moc pěkné R^ Mám svůj názor, který prezentuji v článcích a v diskuzi se pokud možno snažím odpůrcům můj pohled vysvětlit a obhájit. Nesnažím se je přesvědčit, aby přijali tu moji pravdu, pouze bych si přál, aby respektovali mé právo na názor na základě mých argumentů. Bohužel se mi nabalilo do (nejen mých) diskuzí pár (pořád stejných lidí) lidí, kteří asi mají pocit, že mne musí za moje názory zašlapat do země a útočí někdy i velice osobně. Jeden "fanoušek" mne dokonce jmenovitě opakovaně negativně zmiňuje i v diskuzích, kde se vůbec nevyskytuji (na některé jsem narazil náhodou, o případných dalších ani nevím) a zneužil i účet jeho manželky (která je velice sympatická a slušná paní), aby mi pod jejím jménem mohl sprostě nadávat na mém facebookovém profilu. Netvrdím, že je mi to příjemné, ale beru to tak, že zrovna tihle i jinde provaření lidé mi vlastně dělají reklamu u dalších, slušných čtenářů. Takže těmto "fanouškům" vlastně mohu být vděčný, že se moje texty dostanou k více lidem R^ A vím, že ty moje články píšu trošku kontroverzním stylem, ale je to schválně právě kvůli čtenosti. K čemu bych psal článek, který si přečtou maximálně dva tucty lidí, to už bych ho mohl rovnou rozeslat jen mailem příbuzenstvu.

1 0
možnosti
Foto

Já to mám podobně a soudím, že to tak má i většina blogerů. Není nutno (ani záhodno) souhlasit, ale jsem rád, pokud se alespoň někdo zamyslí. Argumenty ať si každý hledá v odborných článcích, píšu o svém pohledu.

Přeji vám rozumné fanoušky i čtenáře. ;-)

1 0
možnosti
MB

Váš blog bych dala na titulku celého Idnesu :-)R^ ... Všimněte si i nadávek - někdo posílá druhého přímo do... a jiný zas hlasitě upozorňuje na krizi kritického myšlení dotyčného, přitom obojí je vpodstatě totéž. :-)

1 0
možnosti
Foto

Ano. Lidé na obou stranách barikády se od sebe v ničem podstatném neliší. Děkuji.

0 0
možnosti
  • Počet článků 332
  • Celková karma 15,17
  • Průměrná čtenost 302x
Jsem expresident KKR, dárce plazmy, skládám básně, písně, musím je i sám interpretovat (nikdo jiný na to není) pomocí kytary a jiných hudebních nástrojů, zabýval jsem se grafologií, sloužil jsem u PS, vedl pionýry, byl finančním poradcem...

Věřím, že inteligentní člověk je schopen s jiným inteligentním člověkem se vždy domluvit. Jestliže oba chtějí. S těmi ostatními jak kdy. A že stejnou věc lze vidět i jinak.

Čulibrka uveřejňuji s více než ročním zpožděním v 13.30 hodin každý pátek.

Rád si přečtu vaše názory v debatě. Jakékoli. Napsat mi můžete i na https://www.facebook.com/jindrich.kubanek.3

Seznam rubrik