Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Musel jsem to číst dvakrát, než mi docvaklo.

0 0
možnosti
Foto

8-oto je pitomina.....

1 4
možnosti
Foto

P25a80v82e84l 29V77á19v29r29a

18. 1. 2018 14:46

možná ráno vstáváte v blbou dobu, nakupujete v jiných krámech a jezdíte jinými autobusy. :-)

https://pavelvavra1.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=611228

2 1
možnosti
Foto

S výhradami lze s Vámi souhlasit (diskuze je už uzavřena). Ano, člověk žije v nějaké sociální bublině a je dost smutné, jestliže si to neuvědomuje. Pak se lehce stane, že nereaguje narealitu, ale na její odraz ve světle názorového vlivu. A o to také běží. :-)

0 0
možnosti
FS

Nevím, jestli smrdíte atd., ale podle blogu tak trochu hloupější budete. Protože napříč republikou ten vám neznámý Drahoš získal slušná procenta i přes ne-kampaň vašeho milovaného gurů - pana Zemana. Pokud vám on vyhovuje, no tak ho dále volte a nedivte se ostatním. Vaše znalosti preferencí kandidátů zřejmě nedosahují dále než do vašeho okoli, do společnosti ze 4. cenové skupiny (to je prosím opak toho, co vynalezl Ovčáček), libující se ve lžích a hrubostech. Napadá mně typický představitel tohoto společenství - F. Ringo Čech. Jinak trochu slušněji uvažující lidé vědí, že na Hradě je třeba změna, je třeba otevřít okna a vyvětrat, je třeba vrátit prázdné lahve!!

5 8
možnosti
MV

M55i68l98a78n 92V68i94k

18. 1. 2018 15:36

Ty lahve, co zbyly na Hradě po Havlovi, už vrátil Klaus.

6 1
možnosti
JR

J90a29n 85R60i58c68h58t55e14r

18. 1. 2018 13:36

Já se přiznám, že jsem v prvním kole nevolil, žádný kandidát (a že jich bylo!) nenaplňoval mé představy.

S druhým kolem mám ještě větší problém - Zemanovy názory znám, nicméně s některými z nich nemohu souhlasit natolik, že je pro mě víceméně nevolitelný (výběr jeho spolupracovníků, spřízněnost s Babišem apod.), o panu Drahošovi nevím téměř nic, ten nám moc svých názorů nesdělil a když už, tak nic kontroverzního, všechno tak, aby se zalíbil pokud možno co nejširšímu okruhu lidí. Ostatně nejčastější argument jeho příznivců je "je to slušný člověk". Což není mnoho. Co mě ovšem překvapilo, že už přišel s podpásovkami, které se obvykle vyčítají Zemanovi.

Nevím, opravdu.

Ale už jsem se setkal s lidmi, kteří mi řekli: "Nevolil jsem Zemana ani minule, ani letos, je to... (tady se označení lišila), ale už kvůli té nechutné antikampani, kterou proti němu vedou, mu to tam snad hodím".

A jsem zase tam, kde jsem byl.

3 1
možnosti
FS

Prosím, jakáže to byla podpásovka pana Drahoše proti Zemanovi??? Je jenom vím o sprosťárnách opačným směrem. Třeba dnešní inzeráty, anebo lež, že jej doporučuje K. Gott a ten to druhý den vyvrací atd.

0 0
možnosti
DS

no myslím, že zjištění autora článku, že v jeho okolí (Most( nikdo nevolil Drahoše je logické....v kraji kde pořád platí ,,ja jsem štajgr kdo je vic a který po válce osídlila bolševická lůza se snad nedá ani nic jiného čekat :-) a promitiv zřejmě budete, protože toto je jedna z logických příčin Vašeho zjištění....ale patrně jste jeden z těch, kteří mají pocit, že historie začíná datem jejich narození...budete se divit, ale překvapivě tomu tak není ;-D;-D;-D;-D

5 8
možnosti
Foto

Nejsem si jistý, zda víte, co říkáte. Znáte např. význam slova štajgr?

10 1
možnosti
PK

Volte dle vašeho přesvědčení a nenechte se odradit :-):-):-)

7 1
možnosti
ZD

Není sám. Zdravím autora blogu z nedalekého Žatce. Nezkoumal jsem co a jak mezi lidmi ale postupoval jsem a budu stejně jako on. Teď se ale bojím si sám sebe čichnout ??

4 1
možnosti
LV

Jsem primitiv, hulvát, rasista, ožrala a smrdím, protože jsem volil Zemana, tak tomu říkám síla jednoho hlasu...

6 0
možnosti
  • Počet článků 333
  • Celková karma 15,14
  • Průměrná čtenost 302x
Jsem expresident KKR, dárce plazmy, skládám básně, písně, musím je i sám interpretovat (nikdo jiný na to není) pomocí kytary a jiných hudebních nástrojů, zabýval jsem se grafologií, sloužil jsem u PS, vedl pionýry, byl finančním poradcem...

Věřím, že inteligentní člověk je schopen s jiným inteligentním člověkem se vždy domluvit. Jestliže oba chtějí. S těmi ostatními jak kdy. A že stejnou věc lze vidět i jinak.

Čulibrka uveřejňuji s více než ročním zpožděním v 13.30 hodin každý pátek.

Rád si přečtu vaše názory v debatě. Jakékoli. Napsat mi můžete i na https://www.facebook.com/jindrich.kubanek.3

Seznam rubrik