Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
UKS

urceno ke smazani

7. 3. 2012 17:02
jo, taky sem doznal neco podobneho

ve spanelsku sem tak casto neridil, ale vypozoroval sem ze treba dalnice madrid-sevilla vsichni jedou pomalu a opatrne jak kdyby jeli s hnojem a jeste vezli tchyni s platem vajec. ale jakmile clovek vjede do mesta, sou schopni vas vytroubit proc jako blbec stavite na krizovatce na cervenou..

frantici jsou vetsi strelci, je velice zabavne pozorovat treba kdyz vypnou svetla na viceproudych krizovatkach, vsichni naraz prednost-neprednost vjedou do krizovatky, vzajemne se zablokuji jako kdyz skladate tetris a zacnou troubit. nadmiru zabavne, pokud ovsem nejste v taxiku uprostred.

kde sem se celkem bal ridit je Istanbul. tam jezdil je kolikrat o usta.

cesi nejsou zadni pirati, jsme ridici jako kazdy jiny, mame sva slaba i silna mista. nevim proc neustale provozovat nejake sebemrskacstvi - mozna ti opravdu slabi ridici si tak leci nejaky komplex nebo auto-mat se tak v diskusich snazi vyvolat pocit ze vsichni jsme priserni ridici a radeji chodme pesky nebo vlakem.

0 0
možnosti
VH

weni

11. 2. 2012 10:05
piráti?

dík za zprostředkování dojmů.Sám mám procestované za volantem kamionu mimo ostatní Evropy spíše to jižní Španělsko, ale mohu potvrdit že zkušenosti se takřka neliší.Dle mého soudu jsou daleko horšími řidiči všeobecně Frantíci, oni ne že by třeba neměli cit pro volant, ale mají na vše dost času, za volantem "usínají",tj z 100km na dálnici tam mají za chvilku 70,pak se "probudí, atak dál :-) 

  Blinkry by jim do aut nemuseli montovat vůbec, a pokud ano,pouze levý a zapnutý nastálo,připojování z pruhů, předjíždění, kličkování, nesledování provozu, atd atd...  

 Čechy bych ovšem rozhodně mezi PIRÁTY tak jednoznačně neházel, na rozdíl od našich "nestranných" médí, která vyrábějí piráty na objednávku...  Viz např.případ Lacina. Kdo chtěl, a používal hlavu, jistě si v tomto případě všiml různých nesrovnalostí (nejlépe a nejkomplexněji popsáno na  http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2011012306  článek 1-5)

0 0
možnosti
RT

inosh

11. 2. 2012 10:58
Re: piráti?

Jj, souhlas.

Diky za precteni a komentar.

0 0
možnosti
GMX

Glock Mark XXIII

10. 2. 2012 14:32
No jo no ....

A není ten rozdíl způsoben něčím jiným? Třeba tím, že Baskové, Španělé, Italové, Řekové ... že ti všichni jsou Jihoevropané - tj. že by měli mít vlastní kategorii a vlastní hodnocení? V Jugoslávii byla plná čára mezi pruhy brána jako "vodící pruh", který má být zásadně mezi koly, v Itálii jsem opakovaně viděl jet po pobřežní promenádě maníka 50-tkou pozpátku (asi se neměl kde obrátit), ...

0 0
možnosti
RT

inosh

10. 2. 2012 14:39
Re: No jo no ....

No, mate kazdopadne pravdu, jizani maji svuj styl rizeni, stejne jako my - Stredoevropane. Ale co jste tim chtel rict?

Ja se snazil zprostredkovat dojmy z mistnich silnic.

0 0
možnosti
ZM

zmat

10. 2. 2012 13:46
je mě celkem jedno,

jak se jezdí v Baskicku a omlouvat tím blbce na našich silnicích považuji za slabomyslné.

0 0
možnosti
RT

inosh

10. 2. 2012 13:49
Re: je mě celkem jedno,

Pane, ja v Cesku dlouho zil a jedno desetileti i ridil a muzu rict, ze ceske ridice radim mezi ty lepsi. A verte mi, ze mam moznost srovnani.

1 0
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1636x
Individualista, motorista, libertarián, Pražan.